• TNS ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΙΑΤΑ PARTY - (23cm) (10τεμ.) (07-950-0121)
  • TNS ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΙΑΤΑ PARTY - (23cm) (10τεμ.) (07-950-0121)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΙΑΤΑ PARTY - (23cm) (10τεμ.) (07-950-0121)

50679
5204558464733
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 300ml - (BABY SHARK)

Το BABY SHARK σαμπουάν και αφρόλουτρο 300ml είναι η τέλεια επιλογή για την προσωπική υγιεινή σας. Με το απαλό άρωμα του, θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και καθαροί όλη μέρα. Απολαύστε την αίσθηση ενός πραγματικά ποιοτικού προϊόντος που φροντίζει το δέρμα και τα μαλλιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφεθείτε στην απαλή φροντίδα του BABY SHARK και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 1,57 €

Wella classic λακ 250ml no 4 ultra strong

Η Wella Classic λάκ 250ml no 4 ultra strong είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που αναζητούν απόλυτο κράτημα και αξιοπιστία. Με την υψηλή ποιότητα της Wella, αυτή η λάκ θα σας ενθουσιάσει με την ικανότητά της να διατηρεί το χτένισμα σας αναλλοίωτο για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά με λεμόνι 4x15τεμ

Τα Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά με λεμόνι 4x15τεμ είναι η ιδανική λύση για την προστασία της υγείας σας. Με φρέσκο άρωμα λεμονιού και αντιβακτηριδιακή δράση, αυτά τα μαντηλάκια θα σας προσφέρουν αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε τους μικροβίους να κερδίσουν - επιλέξτε τα Septona υγρά μαντηλάκια για μια ασφαλή και αποτελεσματική προστασία.
Τιμή 1,68 €

Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr

Πιπεριές της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 3,36 €

Σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 65x85cm 20τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Τιμή 1,65 €

Κρις κρις ψωμί του τοστ με σίκαλη 360gr

Για τους κλασικούς της γεύσης, το Κρίς Κρίς δημιούργησε τη σειρά προϊόντων «Ψωμί για τοστ» σε φέτες, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ακολουθώντας έναν σύγχρονο τρόπο αρτοποίησης που αναδεικνύει τη γεύση του αγαπημένου μας ψωμιού. Για να απολαμβάνουμε το καθημερινό μας ψωμί με την αξία της Σίκαλης, χωρίς να επιβαρυνόμαστε με επιπλέον ζάχαρη!

Τιμή 1,27 €

Roshen γλειφιτζούρια μιξ φρούτων με μαστίχα 920gr

Τα γλειφιτζούρια Roshen με μίξη φρούτων και μαστίχα είναι γλειφιτζούρια που συνδυάζουν διάφορες φρουτώδεις γεύσεις με την μοναδική γεύση της μαστίχας. Προέρχονται από την εταιρεία Roshen, γνωστή για τα γλυκίσματά της και τη σοκολάτα.

Τιμή 5,36 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού