• ΠΩΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ OP1054C  - 1
  • ΠΩΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ OP1054C  - 1

ΠΩΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ OP1054C

Το ΠΩΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ OP1054C είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοναδικό του design και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, θα δώσει ένα ιδιαίτερο στυλ στη συλλογή σας. Επιπλέον, η εύκολη χρήση και η ασφαλής τοποθέτηση του πάνω στο μπουκάλι, θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας με το κρασί σας με το ΠΩΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ OP1054C!
37913
5209800097820
2,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΛΑΒΙΔΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ 24,5cm 302/3

Η λαβίδα σερβιρίσματος 24,5cm 302/3 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε οικιακό μάγειρα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η λαβίδα θα γίνει ο απόλυτος βοηθός στην κουζίνα σας. Είναι ιδανική για το σερβίρισμα όλων των ειδών τροφίμων, ενώ η μεγάλη της μήκος την καθιστά πρακτική και εύκολη στη χρήση. Αποκτήστε τώρα τη λαβίδα σερβιρίσματος 24,5cm και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 2,13 €

Tns σετ βαφης μαλλιων πλαστικο 2 χρωματα 32-950-1280

Το Tns σετ βαφής μαλλιών πλαστικό 2 χρωμάτων 32-950-1280 της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν λαμπερά και ζωντανά μαλλιά. Με αυτό το σετ, μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας στο σπίτι σας, με αποτελέσματα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 1,07 €

Tns κάλτσες ριγέ one size 12τεμ

Οι Tns κάλτσες ριγέ one size 12τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το καθημερινό ντύσιμο σας. Με την άνετη εφαρμογή τους και τα όμορφα ρίγες, θα νιώσετε σίγουρα στυλάτοι και άνετοι όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να ξεχωρίσετε!
Τιμή 10,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Φίνο μέλι ελληνικό σε γυάλινο βάζο 900gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του ελληνικού μελιού Φίνο σε ένα γυάλινο βάζο 900gr. Απολαύστε τη φυσική γλυκύτητα και την αυθεντική γεύση του μελιού από την εταιρία Φίνο. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γευστική εμπειρία που σας προσφέρει το μέλι Φίνο.
Τιμή 9,50 €

Tns κουτί αποθήκευσης γαλάζιο 10lt

Αποκτήστε το Tns κουτί αποθήκευσης γαλάζιο 10lt και οργανώστε τα πράγματά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και χωρητικότητα 10 λίτρων, αυτό το κουτί αποθήκευσης θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και οργανωμένο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την αποθήκευσή σας!
Τιμή 4,05 €

Svim σφήνα πόρτας σετ 2τεμ

Το σετ 2 τεμαχίων Svim σφήνα πόρτας είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την απλή του σχεδίαση και την αξιοπιστία της εταιρίας Svim, αυτό το σετ θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις πόρτες σας ασφαλείς και σταθερές. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει την αγορά σας αυτού του εξαιρετικού προϊόντος!
Τιμή 1,24 €