• Νέο
  • Hellmann's σάλτσα dressing βινεγκρέτ 1lt
  • Hellmann's σάλτσα dressing βινεγκρέτ 1lt

Hellmann's σάλτσα dressing βινεγκρέτ 1lt

51006
8711327470446
10,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ κρεμαστρα παιδικη 6 τεμ

Η Κυκλωψ κρεμαστρα παιδικη 6 τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα ρούχα των παιδιών σας με έναν εύκολο και πρακτικό τρόπο. Με αυτές τις κρεμάστρες, τα ρούχα θα είναι πάντα τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η ποιότητα κατασκευής τους εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ το χαρούμενο και παιχνιδιάρικο design τους θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν παιδικής κρεμ
Τιμή 1,32 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα white now antibacterial μέτρια

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας AIM σε γαλάζιο χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Τιμή 2,62 €

Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 700ml

Το Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 700ml της Viakal είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και λαμπερό. Με μια μόνο στρόφιγγα, αφαιρεί τα νερά σκουριάς και τις αλάτινες εναποθέσεις, αφήνοντας πίσω ένα λαμπερό φινίρισμα που διαρκεί. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες, κάνοντας το μπάνιο σας να μοιάζει σαν καινούργιο. Αποκτήστε το Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 700ml τώρα και απολαύστε ένα καθαρό κα?
Τιμή 5,06 €

Eurolamp δεματικά tire ups λευκά 200x2,5 100τεμ

Δεματικά καλωδίων με διαστάσεις 200x2.5mm. Αυτό τo πακέτο των 100 τεμαχίων αντέχει περίπου 8 κιλά, κατάλληλο για μικρά καλώδια γραφείου ή τακτοποίηση αντικειμένων κουζίνας.

Τα δεματικά σχεδιάζονται κυρίως για να δένουν τα καλώδια σε δέσμες. Εκτός απο τα καλώδια όμως χρησιμοποιούνται και για πολλές άλλες διαφορετικές ανάγκες. Χρησιμοποιούν σφιγκτήρες που από τη μία πλευρά υπάρχει μια κεφαλή με ένα σύστημα αυτόκλειστου κλεισίματος και κατά μήκος ολόκληρου του δεματικού υπάρχει μια σειρά δοντιών η οποία κουμπώνει στην κεφαλή στο ύψος που επιλέγουμε για να σφίξουμε όσο επιθυμούμε.

Τιμή 1,54 €

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με σοκολατα 5x42gr

Απολαύστε την τραγανή γεύση των Nature Valley τραγανών μπαρών βρώμης με σοκολάτα! Με 5 μπάρες στη συσκευασία, αυτό το υγιεινό σνακ είναι ιδανικό για να σας δώσει ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να αγοράσετε ξανά και ξανά!
Τιμή 3,41 €