• Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate active clean 48τεμ
  • Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate active clean 48τεμ

Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate active clean 48τεμ

42114
8720181457005
13,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΛΥΚΟΥ riviera (307)(14cm)

Η κουτάλα γλυκού Riviera (307)(14cm) είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γλυκό σας δημιουργία. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η κουτάλα γλυκού Riviera είναι ανθεκτική και λειτουργική, κάνοντας την ιδανική επιλογή για κάθε οικιακή κουζίνα. Αποκτήστε τώρα τη δική σας κουτάλα γλυκού Riviera και απολαύστε κάθε γεύση με στυλ!
Τιμή 0,67 €

Uhu κολλα γενικης χρησης 35ml blister

Η Uhu κόλλα γενικής χρήσης 35ml blister είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας σε κάθε καθημερινή κατασκευή και επισκευή. Με την ασυναγώνιστη δύναμη κόλλησης της Uhu, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας θα παραμείνουν σταθερά και ασφαλή. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε Uhu κόλλα γενικής χρήσης για αξιόπιστα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 2,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων max power κανονικό 660ml

Το Fairy max power υγρό πιάτων κανονικό 660ml είναι η ιδανική επιλογή για το καθημερινό καθάρισμα των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την αποτελεσματικότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Fairy max power και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο πιάτων.
Τιμή 4,50 €

Bianchi dolce gusto κάψουλες espresso decaf 16x7gr

Απολαύστε την απαλή γεύση του espresso χωρίς καφεΐνη με τις κάψουλες Bianchi dolce gusto decaf. Με μοναδικό άρωμα και εξαιρετική ποιότητα, αυτές οι κάψουλες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε τον καφέ σας χωρίς την παρουσία καφεΐνης.
Τιμή 5,11 €

Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ

Τα χαρτομάντηλα τσέπης Gama 3-φυλλα 10 τεμαχίων είναι μια συσκευασία μικρών χαρτομάντηλων που συνήθως χρησιμοποιούνται για προσωπική υγιεινή και καθαριότητα. Τα 3-φυλλα χαρτομάντηλα σημαίνει ότι κάθε φύλλο είναι αποτελούμενο από τρία στρώματα χαρτιού, προσφέροντας αντοχή και απορροφητικότητα.

Τιμή 1,04 €