• Νέο
  • Bonora κάψες σε κάψουλες espresso classico 10x5,3gr
  • Bonora κάψες σε κάψουλες espresso classico 10x5,3gr

Bonora κάψες σε κάψουλες espresso classico 10x5,3gr

50981
5208046089859
2,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ses συρμα για σκευη κουζινας νο70

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για την τέλεια οργάνωση της κουζίνας σας με το Ses σύρμα για σκεύη κουζίνας νο70! Με ανθεκτική κατασκευή και εύκολη τοποθέτηση, αυτό το προϊόν θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την αποθήκευση στην κουζίνα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Ses σύρμα για σκεύη κουζίνας νο70 τώρα!
Τιμή 0,44 €

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΣΤ ΓΕΥΣΗ 2 325gr. - (ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ)

Η απόλυτη απόλαυση σε κάθε μπουκιά! Απολαύστε το τοστ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΥΣΗ 2 σε μοναδική γεύση ολικής άλεσης, που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Με το συγκεκριμένο προϊόν, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!
Τιμή 1,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml

Το Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί να διατηρεί τα ρούχα της καθαρά και φρέσκα. Με την ισχυρή του φόρμουλα, το Bio shout απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε το Bio shout σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 4,82 €

Colgate οδοντόκρεμα baking soda 75ml

Η σύνθεση της Colgate Baking Soda με διττανθρακική σόδα έχει καθαριστική αφρώδη δράση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων από τα δόντια σας, αφήνοντας σε ολόκληρο το στόμα μια αναζωογονητική αίσθηση βαθιάς καθαριότητας.

Βοηθά στην καταπολέμηση της τερηδόνας, αφήνει τα δόντια λευκότερα με φυσική γεύση μέντας.

Τιμή 1,26 €

Εύρηκα baby υγρό απολυμαντικό ρούχων 1lt

Με 100% πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι. Το Εύρηκα Baby είναι ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, όμως παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες.

Τιμή 4,98 €