• TRIDENT ΜΑΧ SPEARMINT 23gr
  • TRIDENT ΜΑΧ SPEARMINT 23gr

TRIDENT ΜΑΧ SPEARMINT 23gr

49607
52100574
1,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΕΡΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΤΑΨΑΚΙ 100ml - (ΚΙΤΡΙΝΟ)

Το κερί αποτρίχωσης ταψάκι 100ml σε κίτρινο χρώμα είναι η ιδανική λύση για ένα αποτελεσματικό και γρήγορο αποτρίχωση. Η ειδική του σύνθεση εξασφαλίζει μια ομαλή και απαλή επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Αποκτήστε τώρα το κερί αποτρίχωσης ταψάκι και απολαύστε μια άνετη και αποτελεσματική διαδικασία αποτρίχωσης στο σπίτι σας!
Τιμή 5,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Simple τετράδιο σπιράλ 3 θεμάτων 90 φύλλα 17x24cm

Αυτό το τετράδιο τριών θεμάτων της Simple εταιρίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαθητή ή επαγγελματία. Με το μέγεθος του 17x24cm και τα 90 φύλλα, προσφέρει αρκετό χώρο για να σημειώσετε όλες τις σημειώσεις σας. Η σπειροειδής μπουκιά του εξασφαλίζει ότι το τετράδιο θα παραμείνει ανοιχτό εύκολα, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και λειτουργικό τετράδιο γ
Τιμή 2,43 €

Melissa πέννες 500gr

Οι Πέννες Melissa παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών, οι Πεννες έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα.

Τιμή 1,16 €

Steviafeel γλυκαντικό στέβια 500gr

Το Steviafeel είναι ένα γλυκαντικό που παρασκευάζεται από τη στέβια, μια φυτική πηγή γλυκαντικού που είναι πολύ γλυκιά αλλά χωρίς θερμίδες. Χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο της ζάχαρης για την γλυκαίνει το φαγητό και το ποτό χωρίς να προσθέτει θερμίδες.

Τιμή 1,70 €

Ρούμελης μαντολάτο με φιστίκι 70gr

Το μαντολάτο Ρούμελης με φιστίκι σε συσκευασία 70γρ είναι ένα εξαιρετικό γλυκό που ικανοποιεί τις απαιτήσεις των λάτρεις των ελληνικών γλυκών. Αυτό το παραδοσιακό γλυκό προέρχεται από τον Ρούμελη, και το φιστίκι το καθιστά μοναδικό στη γευστική του εμπειρία.

Τιμή 0,87 €