• Νέο
  • Καραγκούνης αντζούγιες 500gr
  • Καραγκούνης αντζούγιες 500gr
  • Καραγκούνης αντζούγιες 500gr
  • Καραγκούνης αντζούγιες 500gr
  • Καραγκούνης αντζούγιες 500gr
  • Καραγκούνης αντζούγιες 500gr

Καραγκούνης αντζούγιες 500gr

50937
5202422000216
7,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παιδικό αφρόλουτρο 700ml Sleep Easy Proderm Kids - 900gr

Το παιδικό αφρόλουτρο Sleep Easy Proderm Kids σας χαρίζει μια απαλή και χαλαρωτική εμπειρία μπάνιου για τα μικρά σας αγγελούδια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, πλούσια σε ενυδατικά συστατικά, το αφρόλουτρο αυτό θα αγκαλιάσει το δέρμα τους με φροντίδα και τρυφερότητα. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα τους χαλαρώσει και θα τους βοηθήσει να ηρεμήσουν πριν τον ύπνο τους. Αφήστε τους μικρούς σας να απολαύσουν ένα απόλυτα ασφαλές και απολαυστικό μπάνιο με το
Τιμή 4,67 €

PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΛΟΣΙΟΝ 410ml 95ο

Η PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΛΟΣΙΟΝ 410ml 95ο είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Με τη συνδυασμένη δράση του αλκοόλ και του λοσιόν, αυτή η μοναδική φόρμουλα θα σας προσφέρει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος!
Τιμή 1,76 €

ΓΙΩΤΗΣ 1 2 BAKE ΜΕΙΓΜΑ 500gr. - (ΓΙΑ ΖΥΜΗ PIZZA)

Ανακαλύψτε το μοναδικό μείγμα ΓΙΩΤΗΣ 1 2 BAKE για τη ζύμη της pizza σας. Με την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση που προσφέρει, θα μετατρέψει την κατοικία σας σε αγαπημένη πιτσαρία. Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το ΓΙΩΤΗΣ 1 2 BAKE και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με την πιο νόστιμη pizza που θα έχουν δοκιμάσει ποτέ!
Τιμή 1,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Trata τονοσαλάτα με φακές 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με το αγαπημένο ελληνικό όσπριο, τις φακές, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Tuboflo για κρύο νερό 60gr

Αποφρακτικό σε σκόνη που εξαφανίζει τις κακές οσμές και ξεβουλώνει τις σωληνώσεις ενώ παράλληλα τις προστατεύει.

Τιμή 0,63 €

Flokos θράψαλο πικάντικο 160gr

Το Flokos θράψαλο πικάντικο 160gr της εταιρίας Flokos είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε την απόλυτη απόλαυση με κάθε δαγκωματιά. Η μοναδική του γεύση θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες και θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να ανακαλύψετε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το Flokos θράψαλο πικάντικο 160gr!
Τιμή 2,04 €

Misko κοφτό 500gr

Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως σε σούπες µε κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι µε κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιµες συνταγές.

Τιμή 1,23 €