• Νέο

COLOUR CATCHER ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ K2R 30τεμ. - (XXL) (-30%)

50873
5201395154636
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΛΗΤΗ ΚΑΡΙΟΚΑ

Η Λήτη Καριόκα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το καλοκαίρι! Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα υλικών, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε παραλία. Αποκτήστε τη Λήτη Καριόκα τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας!
Τιμή 1,49 €

TNS ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΥΠΝΟΥ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ (50x70cm) - (39-800-0088)

Το ανατομικό μαξιλάρι ύπνου της TNS είναι η ιδανική λύση για έναν άνετο και χαλαρωτικό ύπνο. Με διαστάσεις 50x70cm, προσφέρει την απόλυτη στήριξη για το κεφάλι και τον λαιμό σας καθώς κοιμάστε. Απολαύστε την αίσθηση της άνεσης και της ανακούφισης κάθε νύχτα με το ανατομικό μαξιλάρι ύπνου της TNS. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί πλήρως κάθε βράδυ.
Τιμή 6,31 €

Rat kat δολωμα κυβοι 300gr ποντικια

Οι δολώματα κυβοί Rat kat 300gr είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη των ποντικιών στον χώρο σας. Με την ισχυρή τους σύνθεση, εξασφαλίζουν αποτελεσματική εξόντωση των ενοχλητικών εντόμων, χωρίς να αφήνουν κανέναν επιζήμιο. Αποκτήστε τα τώρα και διατηρήστε τον χώρο σας ασφαλή και υγιή.
Τιμή 4,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Cover κόλλα στιγμής 2x3gr

Η Cover κόλλα στιγμής 2x3gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επισκευή και κατασκευή. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλο κόλλα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,17 €

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι 180gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε την κρεμώδη σοκολάτα σε συνδυασμό με την γλυκιά καραμέλα και το αλατισμένο θαλασσινό αλάτι για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τώρα τη Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος και απολαύστε την σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 4,39 €

Ιον σοκοφρέτα υγείας 20x38gr

Η Ιον σοκοφρέτα υγείας 20x38gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα υγιεινό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με φρέσκο γάλα και πλούσια σοκολάτα, αυτή η σοκοφρέτα θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις. Απολαύστε την και αισθανθείτε αναζωογονημένοι και δροσεροί!
Τιμή 13,07 €

Roshen konafetto πουράκια με κρέμα φουντουκιού 140gr

Το Roshen Hazelnut Konafetto είναι μια απολαυστική απόλαυση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας για γλυκό με τον ακαταμάχητο συνδυασμό γεύσεων και υφών. Αυτό το απολαυστικό ζαχαροπλαστείο, που σας φέρνει το διάσημο ζαχαροπλαστείο Roshen, διαθέτει έναν αρμονικό συνδυασμό από φουντούκια, τραγανές γκοφρέτες και μια λαχταριστή γέμιση σοκολάτας.

Τιμή 1,37 €