• Νέο
  • COLGATE ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ SLIM SOFT - (WHITE) (SOFT)
  • COLGATE ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ SLIM SOFT - (WHITE) (SOFT)

COLGATE ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ SLIM SOFT - (WHITE) (SOFT)

50866
8718951033443
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ)

Ανακαλύψτε την αίσθηση απαλότητας με το NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ). Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει εξαιρετική προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Απολαύστε ένα άνετο και ευχάριστο ξύρισμα με το NOXZEMA SENSITIVE! Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 3,21 €

ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 300ml - (MINIONS)

Το αγαπημένο σαμπουάν και αφρόλουτρο των Minions είναι εδώ για να φρεσκάρει την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης! Με απαλή φόρμουλα που αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για τη μέρα σας. Αφήστε τους Minions να σας συνοδεύουν σε κάθε μπάνιο και απολαύστε την αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης!
Τιμή 1,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Jacobs καφές φίλτρου 250gr

Αφεθείτε στην απόλαυση ενός από τους καλύτερους καφέδες παγκοσμίως. Ο Jacobs kronung καφές φίλτρου 250gr σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Απολαύστε τον πλούσιο, αρωματικό καφέ Jacobs και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά. Αγοράστε τώρα τον Jacobs kronung καφέ φίλτρου 250gr και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 5,07 €

Overlay express λιποκαθαριστής με λεμόνι 650ml

Το Overlay ultra Λιποκαθαριστής χάρη στη νέα του συμπυκνωμένη σύνθεση δρα άμεσα και εξαφανίζει και την πιο δύσκολη βρωμιά, όπως τα καμένα και ξεραμένα λίπη. Η νέα του ενισχυμένη σύνθεση για εύκολο ξέβγαλμα είναι ιδανική για εστίες κουζίνας, απορροφητήρες, γκριλ, πάγκους και ντουλάπια κουζίνας, φούρνους, θήκες για μαχαιροπίρουνα, ψυγεία, πλακάκια, νεροχύτες, πλαστικές καρέκλες και τραπέζια. Ακόμα, το Overlay ultra Λιποκαθαριστής δίνει λάμψη με ένα πέρασμα και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Τιμή 2,98 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό με αμύγδαλο 750ml

Το κρεμοσάπουνο Natura Almond Cream με φυτικό εκχύλισμα αμυγδάλου προστατεύει τα χέρια από την ξηρότητα, χαρίζοντας μία μοναδική αίσθηση υγιεινής και καθαριότητας. Με PH φιλικό προς το δέρμα και κρεμώδη σύνθεση εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από αμύγδαλο και πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), ενυδατώνει και φροντίζει ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα χέρια.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Τιμή 1,77 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού