• TNS ΜΠΡΙΚΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ 800W - (INOX) (35-950-1031)
  • TNS ΜΠΡΙΚΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ 800W - (INOX) (35-950-1031)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΜΠΡΙΚΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ 800W - (INOX) (35-950-1031)

50760
5204558004854
11,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ιτεα οβαλ πιατελα 30cm

Η Ιτεα οβάλ πιατέλα 30cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη σερβιριστική σας. Απογειώστε την τραπεζαρία σας με αυτήν την κομψή πιατέλα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο σερβίρετε τα φαγητά σας.
Τιμή 14,20 €

OLD HOLBORN (20x54τεμ.) - (EXTRA SLIM)

Ανανεωμένο Old Holborn Extra Slim, το τέλειο τσιγαρισιο για τους λάτρεις της καλής ποιότητας καπνού. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καπνίσματος με την εξαιρετική γεύση του Old Holborn. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 8,08 €

ΛΗΤΗ ΚΑΡΙΟΚΑ

Η Λήτη Καριόκα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το καλοκαίρι! Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα υλικών, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε παραλία. Αποκτήστε τη Λήτη Καριόκα τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας!
Τιμή 1,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για όλη την οικογένεια 20τεμ

Οι ταχυεπίδεσμοι SEPTONA family αποτελούν τον σύμμαχό σας για την άμεση φροντίδα των καθημερινών μικροτραυματισμών. Διαθέτουν ειδική γάζα που δεν κολλάει στην πληγή και κόλλα νέας τεχνολογίας που κολλάει ισχυρά χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Προστατεύουν αποτελεσματικά την πληγή ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει. Διατίθενται σε 4 διαφορετικά μεγέθη και σχήματα.

Τιμή 0,97 €

Ματίνα μαχλέπι 10gr

Μαχλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Matina, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Με 1-2 πρέζες μαχλέπι θα προσθέσετε μια επιπλέον λεπτή αρωματική νότα σε μια κρέμα, σε ένα ρυζόγαλο, σε ένα flan με φρέσκα φρούτα, κυρίως με κόκκινα φρούτα του δάσους ή με μάνγκο, φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα. Αν συνηθίζετε να φτιάχνετε μπάρες ή γλυκά με ξηρούς καρπούς, σουσάμι, αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, κράνμπερις, βερίκοκα) και μέλι, αξίζει να δοκιμάστε να τα αρωματίσετε με μαχλέπι, θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πόσο τους ταιριάζει. Πασπαλίστε με μαχλέπι και τα κυδώνια που θα ψήσετε στο φούρνο ή την κολοκύθα που προορίζεται για κάποια γλυκιά ή αλμυρή παρασκευή.

Τιμή 1,13 €

Smart σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 50x55cm 30lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Πλαστικά Θράκης, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 0,81 €

Melissa κουσκουσέ 500gr

Το κουσκουσέ Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Χρόνος βρασμού: 11-13 λεπτά.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa. Ιδανικό για σούπες και σαλάτες.

Τιμή 1,26 €

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 10x78gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,87 €