• TNS ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ 1lit - (03-950-4033) | MrPanda.gr
  • TNS ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ 1lit - (03-950-4033) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ 1lit - (03-950-4033)

50754
5204558469233
1,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αυτοκολλητα επιθεματα παιδικα 20τεμ my lttle pony

Φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα αυτοκόλλητα επιθέματα παιδικά My Little Pony θα φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών σας φίλων. Με 20 διαφορετικά σχέδια που απεικονίζουν τα αγαπημένα τους χαρακτήρες, αυτά τα αυτοκόλλητα είναι ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσουν τα βιβλία, τα τσάντες και τα αγαπημένα τους αντικείμενα. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στα παιδιά σας έναν κόσμο φαντασίας και χρώματος που θα τους κρατήσει απασχολημένους
Τιμή 1,90 €

Lactacyd για ευαισθητες περιοχες 200ml protezione attiva antibatterico

Το Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές 200ml προσφέρει προστασία από τα βακτήρια και είναι ιδανικό για την ευαίσθητη περιοχή. Αποκτήστε το τώρα και νιώστε φρέσκια και προστατευμένη κάθε μέρα!
Τιμή 2,46 €

Κορυφαία προϊόντα

Wc net block wc blue fresh 36,5gr

Καθαριστικό block της εταιρείας Wc Net, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,95 €

Pellito αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα 100gr

Αμύγδαλα ψημένα της εταιρείας Pellito, τα οποία αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών και καθόλου χοληστερόλη. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή ασβεστίου, καθώς ένα φλιτζάνι αμύγδαλα μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 2,10 €

Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert για τα πόδια sensitive 12τεμ

Αισθητική και αποτελεσματική αφαίρεση των τριχών με τις Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert για τα πόδια sensitive 12τεμ. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με ένα βήμα εύκολο και γρήγορο. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ομορφιάς χωρίς την ανάγκη για επίσκεψη σε ένα κέντρο αισθητικής. Αγοράστε τώρα τις Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού για ευαίσθητα πόδια και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία αποτρίχωσης.
Τιμή 5,46 €

Lux-Plast ποτήρι μπύρας διαφανές 400ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Lux κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 400ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 400ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,62 €