• LACTA ΓΚΟΦΡΕΤΑ (4x28,5gr.)
  • LACTA ΓΚΟΦΡΕΤΑ (4x28,5gr.)

LACTA ΓΚΟΦΡΕΤΑ (4x28,5gr.)

50731
7622202234163
1,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava αναδευτηρι αυγων inox 30cm 10-163-008

Η Nava αναδευτήρι αυγών inox 30cm 10-163-008 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα φαγητά με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορεί να κάνει στην καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία!
Τιμή 1,92 €

Μελισσα 500gr, λαζανια

Το μέλι Μελισσα 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν φρέσκο, ποιοτικό μέλι που θα αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής τους. Με γεμάτη γεύση και αρωματικό άρωμα, αυτό το μέλι θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Απολαύστε το σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμα και μόνο του, για μια γλυκιά εμπειρία που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το μέλι Μελισσα 500gr σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση της φύσης!
Τιμή 2,25 €

Μπωλ αποθηκευσης με καπακι 1,2lt dc-480

Αποθηκεύστε τα πολύτιμα σας αντικείμενα με ασφάλεια και στυλ με το Μπωλ αποθήκευσης με καπάκι 1,2lt dc-480. Ιδανικό για την ταξιδιωτική σας τσάντα, το γραφείο σας ή το σπίτι σας, αυτό το μπωλ προσφέρει μια ευέλικτη λύση αποθήκευσης για κάθε ανάγκη. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, αποκτήστε το δικό σας σήμερα!
Τιμή 0,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Cif power & shine υγρό καθαριστικό κουζίνας 700ml

Η CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE KITCHEN είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα της κουζίνας σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί άμεσα τους λίπους και τις επικαθίσεις, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αντικεραυνικές. Αποκτήστε το CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE KITCHEN σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό περιβάλλον στην κουζίνα σας.
Τιμή 1,26 €

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων cajoline λίλιουμ 30μεζ 1,5lt

Το Skip με άρωμα Cajoline με 100% φυσικής προέλευσης ένζυμα χαρίζει εκπληκτικά αποτελέσματα με την πρώτη πλύση. Αφαιρεί δύσκολους λεκέδες χαρίζοντας στα ρούχα άρωμα λουλουδιών που διαρκεί.

Η πρωτοπόρα σύνθεσή του το καθιστά αποτελεσματικο και στο σύντομο πρόγραμμα.

Τιμή 6,43 €

Spark υγρό πιάτων με λεμόνι 4lt

Υγρό πιάτων με λιποδιαλυτική δράση και συμπυκνωμένη σύνθεση για πλύσιμο πιάτων και σκευών στο χέρι.

Παράγει πλούσιο αφρό και εμπεριέχει ευχάριστο άρωμα λεμόνι.

Περιέχει γλυκερίνη για απαλά χέρια. Δεν χαράζει τις επιφάνειες.

Τιμή 5,60 €

Παπαδοπούλου μπάρες δημητριακών digestive bar με κόκκινα φρούτα & γάλα 5x28gr

Τα αγαπημένα σας μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου ενώθηκαν με μια ποικιλία δημητριακών, κόκκινα φρούτα και γάλα. Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό, θρεπτικό και απολαυστικό σνακ!

Τιμή 2,99 €

UHU ανταλλακτικό συλλέκτη υγρασίας 3τεμ

Ο συλλέκτης υγρασίας UHU απορροφά το πλεόνασμα υγρασίας από την ατμόσφαιρα μέχρι η υγρασία δωματίου να φτάσει τα φυσιολογικά επίπεδα. Λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Προστατεύει από το σχηματισμό μούχλας, μυκήτων, διάβρωσης και μπαγιάτικων οσμών. Ιδανικό για χώρους όπως κελάρια, ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, υπόγεια, δωμάτια, γκαράζ, εξοχικά, σκάφη, τροχόσπιτα κ.α.

Τιμή 7,17 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού