• AXE AFTER SHAVE 100ml - (DARK TEMPTATION)
  • AXE AFTER SHAVE 100ml - (DARK TEMPTATION)

AXE AFTER SHAVE 100ml - (DARK TEMPTATION)

50723
8717644285930
4,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MIGLIOR ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΡΟΚΕΤΑ 4kg - (ACTIVE) (ΒΟΔΙΝΟ)

Η Miglior ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΡΟΚΕΤΑ 4kg - (ACTIVE) (ΒΟΔΙΝΟ) της Morando Miglior θα κάνει τον σκύλο σας να αισθάνεται ενεργητικός και υγιής. Με πλούσια γεύση βοδινού, αυτή η σκυλοτροφή θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικίδιου. Αγοράστε τώρα και προσφέρετε στον σκύλο σας την καλύτερη διατροφή που μπορείτε.
Τιμή 5,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela φορμάκια χάρτινα για κέικ 7cm 100τεμ

Τα φορμάκια χάρτινα για κέικ της Sidirela έχουν διάμετρο 7cm και περιλαμβάνουν 100 τεμάχια. Είναι ιδανικά για την παρασκευή και τη σερβιρισμα κέικ, cupcakes, muffins και άλλων γλυκών εδεσμάτων. Το χάρτινο υλικό είναι ασφαλές για τρόφιμα και εύκολο στη χρήση. Κάθε φορμάκι έχει χαριτωμένο σχεδιασμό που θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στα γλυκά σας δημιουργήματα.
Τιμή 0,69 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,95 €

Okf smoothie mixed fruits red 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Red Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από φράουλα, γκρέιπφρουτ και μάνγκο. Το κόκκινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €