• AIM ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - (WHITE SYSTEM CHARCOL) (ΜΑΛΑΚΗ)
  • AIM ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - (WHITE SYSTEM CHARCOL) (ΜΑΛΑΚΗ)

AIM ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - (WHITE SYSTEM CHARCOL) (ΜΑΛΑΚΗ)

50717
8720181534430
2,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σετ ρακετες cars

Το σετ ρακετών Cars είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ταχύτητας και της δράσης! Με μοναδικό design που εντυπωσιάζει και χρώματα που ξεχωρίζουν, αυτές οι ρακέτες θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν πραγματικός πρωταθλητής. Αποκτήστε το σετ ρακετών Cars τώρα και ετοιμαστείτε για τον απόλυτο αγώνα! Μην το χάσετε!
Τιμή 7,09 €

SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟ - (2+2 ΔΩΡΟ)

Το Scotch Brite σφουγγαράκι πράσινο είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, αυτό το σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και εύκολα. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν, αποκτήστε τώρα το Scotch Brite σφουγγαράκι πράσινο και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο. Μην το χάσετε! Αγοράστε τώρα και λάβετε 2+2 σφουγγαράκια δώρο!
Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Το Fa roll-on caribbean lemon 50ml είναι ένα από τα πιο δροσερά και αρωματικά αντιιδρωτικά roll-on στην αγορά. Με το αναζωογονητικό άρωμα του λεμονιού και την αποτελεσματική προστασία του Fa, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει φρέσκοι και αναζωογονημένοι όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της προστασίας που σας προσφέρει το Fa roll-on caribbean lemon 50ml.
Τιμή 1,43 €

Maxr λεμονάδα red passion με αλόη, βατόμουρο & μαύρο μούρο 330ml

Η Maxr λεμονάδα Red Passion με αλόη, βατόμουρο & μαύρο μούρο 330ml είναι ένα απολαυστικό αναψυκτικό που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση του λεμονιού συνδυασμένη με την εκρηκτική γεύση του βατόμουρου και του μαύρου μούρου, ενώ η αλόη προσθέτει μια ευεργετική νότα στο ποτό σας. Απολαύστε τη Maxr λεμονάδα Red Passion και ανακαλύψτε την απόλαυση με κάθε γουλιά.
Τιμή 0,72 €
Κύκνος τοματοχυμός 370gr Κύκνος τοματοχυμός 370gr
Περιορισμένη προσφορά!

Κύκνος τοματοχυμός 370gr

Χυμός τομάτας σε χάρτινη συσκευασία, πλούσιος σε θρεπτικές ουσίες και αντιοξειδωτικά, πίνεται σκέτος ή σαν συμπλήρωμα στα κοκτέιλ, αλλά είναι και ιδανικός για πιο ελαφρύ μαγείρεμα.

Κανονική τιμή 0,72 € Τιμή 0,68 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €

Viva χυμός με πορτοκάλι 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση πορτοκάλι χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,97 €