• ALDORO ΣΑΡΔΕΛΕΣ 125gr.
  • ALDORO ΣΑΡΔΕΛΕΣ 125gr.

ALDORO ΣΑΡΔΕΛΕΣ 125gr. - (ΣΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ)

50651
5200386206859
0,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πιατο πορσελανης φ14,8 cappuccino 584π

Το πιατο πορσελανης φ14,8 cappuccino 584π είναι ένα υπέροχο προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητά του. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, αυτό το πιάτο θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην τραπεζαρία σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τις στιγμές του καφέ σας ακόμα πιο ευχάριστες και απολαυστικές.
Τιμή 2,04 €

OMO ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 65μεζ. (3,640kg) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)

Η σκόνη πλυντηρίου OMO με το αρωματικό άρωμα των τροπικών λουλουδιών θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αίσθηση καθαριότητας. Με την προηγμένη τεχνολογία της OMO, τα ρούχα σας θα παραμείνουν λαμπερά και καθαρά με κάθε πλύση. Αφήστε το αρωματικό άρωμα των τροπικών λουλουδιών να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθάνεστε φρέσκοι κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα τη σκόνη πλυντηρίου OMO και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότη
Τιμή 10,49 €

Spark wc υγρο τουαλετας 750ml κιτρινο/ενεργο χλωριο

Ανανεωτικό wc υγρό τουαλέτας σε μοναδική συσκευασία 750ml από την εταιρία Spark. Το κιτρινο/ενεργό χλώριο προσφέρει άρωμα φρεσκάδας και αποτελεσματική καθαριότητα σε κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην τουαλέτα!
Τιμή 1,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas σακούλες απορριμμάτων με χερούλια 50x55cm 30lt 80τεμ

Οι Sanitas σακούλες απορριμμάτων με χερούλια 50x55cm 30lt 80τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Αποκτήστε τώρα τις Sanitas σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε την ευκολία και την αξιοπιστία τους!
Τιμή 5,40 €

AIM οδοντόκρεμα herbal 75ml

Η ΑΙΜ Family Protection Herbal περιέχει φθόριο, ασβέστιο και φυσικό εκχύλισμα μέντας, για δυνατά δόντια και φρεσκάδα που διαρκεί. Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην ενδυνάμωση των δοντιών επανορθώνοντας ακόμα και τις μικρές αόρατες ενδείξεις της τερηδόνας που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων*, πριν μετατραπούν σε τερηδόνα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

Coffee roasters ποτήρι χάρτινο 8oz 50τεμ

Το Coffee Roasters ποτήρι χάρτινο 8oz 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον αγαπημένο σας καφέ. Με την υψηλή ποιότητα και την κομψή σχεδίαση του, θα απολαύσετε κάθε τελευταίο σταγόνα του καφέ σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καφετέρια εμπειρία!
Τιμή 1,37 €