• ELITE CROUTONS 75GR ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
  • ELITE CROUTONS 75GR ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ELITE CROUTONS 75GR ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

50644
5201485009280
0,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπρετας πολτος ελιας πρασινη 190ml βαζο

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση της πρασινης ελιάς με το Μπρετας πολτος ελιας σε 190ml βαζο. Απολαύστε την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση που θα σας κάνει να το αγαπήσετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 2,16 €

Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα

Απολαύστε τη γεύση του Γιωτή μίγματος για παγωτό σε μια νόστιμη σοκολάτα! Με τα 483gr αυτού του προϊόντος, θα απολαύσετε μια πλούσια γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση του παγωτού με τον δικό σας τρόπο!
Τιμή 3,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αφρόλουτρο gentle pamper 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο gentle pamper 720ml

Αφρόλουτρο DOVE 720ml - (GENTLE PAMPER) - Απολαύστε μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας με το αφρόλουτρο DOVE Gentle Pamper. Η μοναδική φόρμουλα του αφρόλουτρου αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η απαλή του μυρωδιά ξυπνά τις αισθήσεις σας. Κάντε το καθημερινό ντους σας μια ευχάριστη εμπειρία με το αφρόλουτρο DOVE Gentle Pamper. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την πολυτέλεια της φροντίδας της DOVE.
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Flamingo πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm

Η πετσέτα κουζίνας της εταιρείας Flamingo είναι κατάλληλη για να σκουπίζετε τα πιάτα, απορροφά την υγρασία, καθαρίζει επιφάνειες, στεγνώνει βότανα και λαχανικά και σας βοηθάει να κρατάτε με ασφάλεια ζεστά πιάτα και μαγειρικά σκεύη. Είναι από βαμβάκι, ένα υλικό μαλακό, ιδιαίτερα απορροφητικό και ανθεκτικό στη χρήση και τις επαναλαμβανόμενες πλύσεις.

Φροντίδα: Συνιστάται πλύσιμο με ζεστό νερό για την εξάλειψη των βακτηρίων και να στεγνώνει φυσικά, καθώς η χρήση στεγνωτηρίου μπορεί να αλλοιώσει την υφή του υφάσματος. Αποφύγετε τη χρήση μαλακτικού, καθώς το μαλακτικό δημιουργεί ένα στρώμα στις ίνες του υφάσματος, καθιστώντας έτσι πιο δύσκολη την απορρόφηση της υγρασίας. Δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού.

** Συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

Διαστάσεις:

Μήκος: 50cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 1,09 €

Endless υγρό καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων prof blue 4lt

Το καθαριστικό πλυντηρίου της εταιρείας Endless είναι ιδανικό για να διατηρήσετε την υγιεινή του πλυντηρίου σας. Αφαιρεί δυσάρεστες οσμές, βρωμιά και άλατα από τον κάδο και τις σωληνώσεις, καθώς παράλληλα προστατεύει τα μηχανικά μέρη του πλυντηρίου. Επιπλέον, βοηθάει στην καλύτερη δράση του απορρυπαντικού μετά τη χρήση του.

Τιμή 10,99 €