• SALKO ΜΠΛΟΚ 100Φ - (ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ) (34.5x16)
  • SALKO ΜΠΛΟΚ 100Φ - (ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ) (34.5x16)

SALKO ΜΠΛΟΚ 100Φ - (ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ) (34.5x16)

50015
5202832014018
4,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns ρόμπα γυναικεία οινοπνευματί one size

Η ρόμπα γυναικεία Tns είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα στο σπίτι της. Με το μοναδικό οινοπνευματί χρώμα της και το one size που την κάνει κατάλληλη για κάθε σωματότυπο, αυτή η ρόμπα θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 10,82 €

RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT)

RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT) είναι οι τέλειες πατάτες που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την τραγανή τους υφή και τη γεύση που σας κερδίζει από την πρώτη μπουκιά, αυτές οι πατάτες θα σας κάνουν να θέλετε περισσότερο. Απολαύστε τις μόνες σας ή μοιραστείτε τις με φίλους σας σε κάθε ευκαιρία. Αγοράστε τώρα τις RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT) και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,68 €

Κυκλωψ φαγητοδοχειο τετραγωνο διχτυ 1,5lt 4τεμ

Το φαγητοδοχείο Κυκλωψ τετράγωνο δίχτυ 1,5lt 4 τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και οργάνωση. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε το Κυκλωψ φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Karuzo κρουασάν τιραμισού 82gr

Απολαύστε τον απολαυστικό συνδυασμό γεύσεων με το Karuzo κρουασάν τιραμισού 82gr. Ένα λαχταριστό γλυκό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την πλούσια γεύση του τιραμισού σε κάθε δαγκωματάκι και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν. Αποκτήστε το Karuzo κρουασάν τιραμισού 82gr της εταιρίας Karuzo τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 0,70 €

Mama Mia μέλι από άνθη & εσπεριδοειδή 900gr

Το μέλι ανθέων της εταιρείας MamaMia έχει ιδιαίτερα γλυκιά γεύση, μελένιο γήινο άρωμα και ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Συνίσταται να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς κρυσταλλώνει σε 1 με 2 μήνες. Έχει τονωτικές και ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες. Βοηθά στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ δίνει ενέργεια και αντοχή.

Τιμή 3,75 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού ντολμά 450gr

Το γλυκό του κουταλιού ντολμά της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,32 €

Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 80x110cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 80x110cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο βαριά απορρίμματα με άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τις Assos σακούλες σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της τάξης και της ευκολίας στον χώρο σας!
Τιμή 5,11 €

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 0-2 ετών

Η Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 0-2 ετών είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μικρών σας. Με μαλακές τρίχες που προστατεύουν τα ευαίσθητα παιδικά δόντια και ένα χαριτωμένο σχεδιασμό που θα ενθουσιάσει τα μικρά παιδιά, αυτή η οδοντόβουρτσα θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν υγιή οδοντική υγεία από μική ηλικία. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στο παιδί σας το καλύτερο χαμόγελο!
Τιμή 0,83 €