• Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 60μεζ 2,7lt
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 60μεζ 2,7lt

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 60μεζ 2,7lt

50420
8720181413278
8,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πιατο βαθυ επιγ, 8'' σχεδιο b soup/8''/b

Το βαθύ πιάτο 8'' σχεδιο b soup/8''/b της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε τραπέζι. Απολαύστε τα γεύματά σας με στυλ και πρακτικότητα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,36 €

TROLLI GLOTZER ΜΑΤΙ ΖΑΧΑΡΩΤΟ 60TMX

Το TROLLI GLOTZER ΜΑΤΙ ΖΑΧΑΡΩΤΟ 60TMX είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την εμφάνισή του και θα σας κάνει να το θέλετε αμέσως στο καλάθι σας. Με την πλούσια γεύση ζαχαρωτών και την πρωτότυπη σχεδίαση ματιού, αυτό το προϊόν θα σας δώσει μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει και αποκτήστε το TROLLI GLOTZER ΜΑΤΙ ΖΑΧΑΡΩΤΟ 60TMX τώρα!
Τιμή 33,77 €

MAESTRI ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ROMACLIP (Νο 3) - (100x10τεμ.)

Ο συνδετήρας ROMACLIP της εταιρίας MAESTRI είναι η ιδανική λύση για την εύκολη και ασφαλή σύνδεση των σωλήνων σας. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει ο συνδετήρας ROMACLIP, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι σωλήνες σας θα παραμείνουν σταθερά συνδεδεμένοι χωρίς κινδύνους διαρροών. Αποκτήστε τώρα το ROMACLIP για την εγγύηση ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού συστήματος σωληνώσεων!
Τιμή 3,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Nestle δημητριακά fitness με σοκολάτα γάλακτος 375gr

Τα FITNESS® Milk Chocolate φτιάχνονται με σιτάρι, Βρόμη ολικής άλεσης, Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Ασβέστιο και Σίδηρο. Είναι πηγή Φυτικών Ινών.

Χωρίς Φοινικέλαιο. Χωρίς προσθήκη χρωστικών και αρωματικών υλών.

Τιμή 3,04 €

Nava misty τρίφτης χειρός για φρούτα και λαχανικά ανοξείδωτος 24,8x11,2x0,8cm

Ο τρίφτης χειρός Nava misty είναι το απόλυτο εργαλείο για να προετοιμάσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας με άνεση και ακρίβεια. Με τις διαστάσεις 24,8x11,2x0,8cm και την ανοξείδωτη κατασκευή του, είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τον τώρα και διευκολύνετε την καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 1,66 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε φρέσκο χυμό από φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα. Αυτός ο στίφτης είναι οβάλ στο σχήμα και είναι σχεδιασμένος για να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια.

Τιμή 0,74 €