• MONSTER 500ml KHAOTIC TROPICAL JUICED
  • MONSTER 500ml KHAOTIC TROPICAL JUICED

MONSTER 500ml KHAOTIC TROPICAL JUICED

50268
5060947544215
1,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TRATA ΤΟΝΟΣ 160gr. - (ΣΕ ΝΕΡΟ) (2+1 ΔΩΡΟ)

Ανανεωτικός τόνος Trata 160gr. με εξαιρετική ποιότητα και φυσική γεύση που θα σας αναζωογονήσει. Απολαύστε τον σε κάθε γουλιά και αισθανθείτε τη φρεσκάδα να διαπερνά το σώμα σας. Μην χάσετε αυτή την μοναδική προσφορά - αγοράστε 2 τεμάχια και λάβετε 1 ΔΩΡΟ! Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης με τον τόνο Trata!
Τιμή 5,35 €

ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΠΑΛΕΤΑ 100τεμ.(20cm)(ΒΚ4320)

Οι Οδοντογλυφίδες Παλέτα 100τεμ. (20cm) (ΒΚ4320) είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την τέλεια φροντίδα των δοντιών σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας χαρίσουν ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα. Η εύκολη χρήση και η αποτελεσματική δράση τους θα σας κάνουν να τις λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τις τώρα για να απολαμβάνετε την απόλυτη φροντίδα των δοντιών σας!
Τιμή 1,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Κρασοπατέρας ρετσίνα 11% vol 1,5lt

Ο Κρασοπατέρας ρετσίνα 11% vol 1,5lt αναφέρεται σε μία συσκευασία κρασιού τύπου ρετσίνας, με αλκοολικό βαθμό 11% κατά όγκο και χωρητικότητα 1,5 λίτρου. Η ρετσίνα είναι ένα ελληνικό κρασί που έχει αρωματιστεί με ρετσίνα, ένα είδος πεύκου. Το αρωματικό αυτό πρόσθετο προσδίδει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και γεύση στο κρασί.

Τιμή 2,35 €

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 70 βαθμών 420ml

Ένα ήπιο αντισηπτικό το οποίο προορίζεται για την υγιεινή απολύμανση των χεριών και των επιφανειών (που δεν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα). Παράγεται με βάση την αιθυλική αλκοόλη 70ᵒ (οινόπνευμα) μετουσιωμένη με άρωμα λεμονιού η οποία έχει βακτηριοκτόνα, μυκητοκτόνα και ιοκτόνα αποτελέσματα. Η λοσιόν περιέχει επίσης και γλυκερίνη που βοηθάει το δέρμα να μην ξεραίνεται. Εάν πρέπει να μετακινηθείτε εκτός σπιτιού, θυμηθείτε να απολυμαίνετε σωστά τα χέρια σας, για χάρη της υγείας και της ζωής των δικών σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Η τακτική χρήση απολυμαντικών στεγνώνει το δέρμα, οπότε μην ξεχάσετε να το ενυδατώσετε και να το διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τιμή 1,12 €

Μάκβελ σπαγγέτι λαζανάκι 675gr

Λαζάνια της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Γνωστό ως αγαπημένο ζυμαρικό του Garfield, τα λαζάνια προέρχονται από τη Νάπολη και διαθέτουν μακρύ, επίπεδο, ορθογώνιο σχήμα με κυματιστές άκρες. Είναι πιο συχνά μαγειρεμένα ως πιάτο ψημένο σε κατσαρόλα. Γίνεται με στρώματα λαζάνια διάσπαρτα με διάφορες σάλτσες, τυριά και άλλα συστατικά. Είναι ιδανικά για συνταγές στο φούρνο, για παράδειγμα με μπεσαμέλ και λαχανικά, με κιμά και ντομάτα ή με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Επίσης, ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ραγού με σάλτσα μπολονέζ. Τα πράσινα λαζάνια, ειδικότερα, αναδεικνύονται σε συνταγές όπου πρωταγωνιστεί το κόκκινο ραντίτσιο, με το οποίο δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα γευστική αρμονία και χρωματική αντίθεση.

Τιμή 1,14 €

Ομπρελα παιδικη μπαστουνι 45cm fiberglass princess 3517

Η παιδική ομπρέλα με μπαστούνι 45cm fiberglass princess 3517 είναι η τέλεια επιλογή για τις μικρές πριγκίπισσες που θέλουν να προστατευτούν από τον ήλιο και τη βροχή με στυλ. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικό μπαστούνι fiberglass που την καθιστά ιδανική για κάθε καιρική συνθήκη. Με το όμορφο σχεδιασμό της πριγκίπισσας, η μικρή σας θα νιώσει σαν αληθινή βασίλισσα κάθε φορά που τη χρησιμοποιεί. Αποκτήστε τώρα την ομπρέλα παιδ
Τιμή 4,60 €

Oriental express καλαμποκάκια μικρά 330gr

Τραγανές κορφές καλαμποκιού για ασιατικές συνταγές και όχι μόνο! Εύγευστες και θρεπτικές, δίνουν σε κάθε συνταγή μια τραγανή και ζωηρή νότα. Είναι υπέροχα για να τα απολαύσετε ολόκληρα, κομμένα στη μέση ή ψιλοκομμένα σε ασιατικές συνταγές, σε stir fry, σε σαλάτες ακόμη και σε σάντουιτς ή κρέπες! Ιδανικά για vegan και χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά.

Τιμή 3,21 €