• TNS ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ 108cm - (ΜΑΥΡΗ) (09-950-0637) | MrPanda.gr
  • TNS ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ 108cm - (ΜΑΥΡΗ) (09-950-0637) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ 108cm - (ΜΑΥΡΗ) (09-950-0637)

50236
5204558003741
2,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (YH-028)

Η TNS βούρτσα μαλλιών είναι το απόλυτο εργαλείο για να δημιουργήσετε τα πιο λαμπερά και λεία μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν. Με τις 4 διαφορετικές αποχρώσεις που προσφέρει, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά χτενίσματα και να ανανεώσετε το look σας με ένα απλό πέρασμα. Αποκτήστε την TNS βούρτσα μαλλιών τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 1,80 €

Κορυφαία προϊόντα

3άλφα φασόλια μαυρομάτικα 500gr

Τα Φασόλια Μαυρομάτικα 3αλφα είναι φασόλια με ευωδιαστό άρωμα, κρεμώδη υφή και ιδιαίτερη γεύση. Ιδανικά για σαλάτες ή έξυπνες υγιεινές συνταγές.

Τιμή 3,01 €

Βοσινάκη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Βοσινάκη, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 1,70 €

Sidirela δοχείο φαγητού ανοξείδωτο με δισκάκι για σχολείο-κάμπινγκ

Το Sidirela δοχείο φαγητού ανοξείδωτο με δισκάκι είναι ο ιδανικός σύντροφος για το σχολείο ή το κάμπινγκ σας. Με την ποιότητα και την αντοχή του ανοξείδωτου χάλυβα, το Sidirela δοχείο θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Η πρακτικότητα του δισκακίου του σας επιτρέπει να έχετε όλα τα απαραίτητα μαζί σας, ενώ η μοντέρνα σχεδίασή του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το Sidirela δοχείο φαγητού τώρα και εντυπωσιάστε τους πάντες!
Τιμή 4,30 €

Felix γατοτροφή βοδινό σε ζελέ 85gr

Η Felix γατοτροφή βοδινό σε ζελέ 85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο βοδινό και λαχταριστό ζελέ, αυτό το προϊόν θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φίλο των γατών. Προσφέρει υψηλής ποιότητας διατροφή με βιταμίνες και μέταλλα που είναι απαραίτητα για την υγεία και την ευεξία της γάτας σας. Απολαύστε την αγορά αυτού του υπέροχου προϊόντος και δείξτε στη γάτα σας ότι την αγαπάτε πραγματικά.

Τιμή 0,78 €

Κούλα αλεύρι 5kg

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Κούλα, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 5,73 €