• ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 100gr.
  • ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 100gr.
  • ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 100gr.
  • ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 100gr.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 100gr. - (ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ & ΒΥΣΣΙΝΟ)

50154
7622202041594
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κρεμαστρα περιστρεφομενη 41x21cm 3τεμ

Η κρεμάστρα περιστρεφόμενη 41x21cm 3τεμ είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των ρούχων σας στην ντουλάπα σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο και να κρεμάτε τα ρούχα σας με ευκολία. Η ποιότητα και η αντοχή της θα σας ενθουσιάσουν, ενώ η ευελιξία της σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε για ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα. Αποκτήστε τώρα την κρεμάστρα περιστρεφόμενη και απολαύστε την τάξη ?
Τιμή 1,71 €

Δερμισης μαλακα μπισκοτα βρωμης 90gr, 0% ζαχαρη

Υπέροχη λιχουδιά για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας! Τα δερμάτινα μαλακά μπισκότα βρώμης 90gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε την απαλή γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,28 €

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι 20cm -30τεμ διαφορα χρωματα

Το επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι 20cm - 30 τεμάχια σε διάφορα χρώματα είναι ο τέλειος τρόπος για να μειώσετε το πλαστικό απόρριμμα και να προστατέψετε το περιβάλλον. Με αυτό το καλαμάκι, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας χωρίς να κάνετε ζημιά στον πλανήτη μας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη διαφορά!
Τιμή 0,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Garden flower χαρτί υγείας λευκό 3φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας Garden Flower είναι λευκό, τριφυλλο και περιέχει 10 τεμάχια. Είναι κατάλληλο για την προσωπική υγιεινή και τη χρήση στο μπάνιο. Η συσκευασία περιέχει 10 ρολά χαρτιού υγείας Garden Flower.
Τιμή 2,93 €

Enlegend μαρκαδόροι ασπροπίνακα χρωματιστοί 4τεμ

Οι Enlegend μαρκαδόροι ασπροπίνακα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία γραφείου. Με τις ζωηρές τους χρωματιστές αποχρώσεις και την ακρίβεια που προσφέρουν, θα κάνουν τον ασπροπίνακα σας να ξεχωρίζει. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τους Enlegend μαρκαδόρους τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο γραφείο!
Τιμή 2,68 €
  • Με έκπτωση!

Bravo ελληνικός καφές κλασικός 95gr

Ο Bravo Κλασικός φτιάχνεται από τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ και καβουρδίζεται με μεράκι, αργά και σταθερά. Ένας αυθεντικός καφές με γεμάτη γεύση και πλούσιο άρωμα.

Τιμή 2,32 €

Fuze tea τσάι με φρούτα του δάσους 500ml

Αφεθείτε στη φυσική αίσθηση της γεύσης των δασικών φρούτων με το FUZE TEA ΜΑΥΡΟ 500ml. Ένα ροφημα γεμάτο από φρεσκάδα και αυθεντική γεύση που θα σας ταξιδέψει στη μαγεία του δάσους. Απολαύστε τη δροσιά και τη γεύση των δασικών φρούτων με κάθε γουλιά και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας καταπλήξει. Απλά απολαύστε το και αφήστε τη γεύση να σας οδηγήσει σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης.

Τιμή 0,93 €