• Κρεμαστρα περιστρεφομενη 41x21cm 3τεμ
  • Κρεμαστρα περιστρεφομενη 41x21cm 3τεμ

Κρεμαστρα περιστρεφομενη 41x21cm 3τεμ

Η κρεμάστρα περιστρεφόμενη 41x21cm 3τεμ είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των ρούχων σας στην ντουλάπα σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο και να κρεμάτε τα ρούχα σας με ευκολία. Η ποιότητα και η αντοχή της θα σας ενθουσιάσουν, ενώ η ευελιξία της σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε για ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα. Αποκτήστε τώρα την κρεμάστρα περιστρεφόμενη και απολαύστε την τάξη ?
34784
5201856000601
1,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Palmolive σαπουνi 90gr olive

Το Palmolive σαπούνι 90gr 3 σε 1 με δώρο ελαιόλαδο είναι η ιδανική επιλογή για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος. Απολαύστε την αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!

Τιμή 0,45 €

Βιολαντα δημητριακα βρωμης 370gr, μαυρη σοκολατα

Το Βιολαντα δημητριακα βρωμης 370gr, μαυρη σοκολατα είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Η συνδυαση της νηστίσιμης βρώμης με την πλούσια σοκολάτα δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας κάνει να ξυπνήσετε με ενέργεια και δύναμη. Αφήστε το Βιολαντα δημητριακα να σας συνοδεύσει σε μια γευστική περιπέτεια κάθε πρωί!
Τιμή 3,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m

Ανακαλύψτε το νέο Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m και εξασφαλίστε όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε την ανθεκτικότητα και την ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση σας περιμένει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας βοηθήσει σε κάθε σας εργασία.
Τιμή 1,48 €

Endless σακούλες απορριμμάτων με άρωμα βανίλιας ροζ 46x56cm 20τεμ

Από το γραφείο, το καλαθάκι του μπάνιου ή το μικρό καλαθάκι της κουζίνας θα τις βρείτε παντού. Με μέγεθος και αντοχές που φυλακίζουν τις οσμές ενώ λόγω της σύνθεσής τους, δεν σκίζονται εύκολα.

Τιμή 0,55 €

Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr

Το Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νότα γλυκιάς γεύσης στα γλυκά σας. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας, θα κάνει τις δημιουργίες σας ακόμη πιο γευστικές και ελκυστικές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 0,63 €

Luxury κουτί για ψάρι 35x17,5x6cm 10kg

Το Luxury κουτί για ψάρι 35x17,5x6cm 10kg είναι ο τέλειος τρόπος για να προστατεύσετε και να μεταφέρετε το αγαπημένο σας ψάρι με στυλ και πολυτέλεια. Με τις εξαιρετικής ποιότητας υλικά και το μοντέρνο design, αυτό το κουτί θα κλέψει την παράσταση και θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο αξέχαστη. Αποκτήστε το σήμερα και αναβαθμίστε τον τρόπο μεταφοράς του ψαριού σας!
Τιμή 16,75 €