• ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΡΙΓΕ 40 ΦΥΛΛΩΝ (17x25cm) - (EX-BLUE)
  • ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΡΙΓΕ 40 ΦΥΛΛΩΝ (17x25cm) - (EX-BLUE)

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΡΙΓΕ 40 ΦΥΛΛΩΝ (17x25cm) - (EX-BLUE)

49779
5202361326132
0,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pantene σαμπουαν 275ml repair & protect

Το Pantene σαμπουάν 275ml repair & protect είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα επιδιορθώνει και προστατεύει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους απαλότητα και λάμψη. Αφήστε το Pantene σαμπουάν να σας κάνει να αισθανθείτε όμορφες και περιποιημένες κάθε μέρα.
Τιμή 2,90 €

Κυκλωψ φαγητοδοχειο μπαγκετα

Το Κυκλωψ φαγητοδοχείο μπαγκέτας της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει την κουζίνα σας και θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, το Κυκλωψ φαγητοδοχείο μπαγκέτας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 1,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με ειδική φόρμουλα χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα. Απορροφούν γρήγορα τη βρωμιά και είναι εξαιρετικά απαλά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Με τα Septona calm n care μωρομάντηλα, το μωρό σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο, έτοιμο να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε ?
Τιμή 18,11 €
  • Πακέτο

Τυρολέζα φάβα κομμένη 500gr

Φάβα της εταιρείας Τυρολέζα, η οποία είναι ιδιαίτερα πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, που την καθιστούν ένα τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας.

Τιμή 1,37 €

HF αρωματικό κερί κρέμα βανίλιας 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €

Μπαρμπα Γιάννης τουρσί πίκλες 350gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,04 €