• MAGIC FIRE ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ TZAKIOY (48 κύβοι)
  • MAGIC FIRE ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ TZAKIOY (48 κύβοι)

MAGIC FIRE ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ TZAKIOY (48 κύβοι)

49694
5949096169107
0,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VARNA MINI WAFERS PEANUT AND ORANGE 260GR

Τα Varna Mini Wafers Peanut and Orange 260gr θα σας μαγέψουν με τον απίθανο συνδυασμό γεύσεων φυστικιού και πορτοκαλιού. Ένα λαχταριστό επιδόρπιο που θα σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία χωρίς προηγούμενο. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που ξεχωρίζουν.
Τιμή 1,73 €

Τσαντα κρεοπωλειου νο 45 10kg

Η τσάντα κρεοπωλείου νο 45 10kg είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της καλής ποιότητας και της πολυτέλειας. Με την ανθεκτική της κατασκευή και την ευρύχωρη σχεδίαση, αυτή η τσάντα θα σας συντροφεύει σε κάθε ψώνιο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο πολυτελή αξεσουάρ κρεοπωλείου που προσφέρει η αγορά!
Τιμή 39,72 €

ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΕΤΣΑΠ 750ml - (GPS-750)

Το μπουκάλι κετσαπ 750ml είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντουλάπι. Με την απαλή γεύση του κετσαπ και την πλούσια υφή του, αυτό το προϊόν θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα. Μη διστάσετε να το προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας και να απολαύσετε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Celtex χαρτί βιομηχανικό μπλε 970φ 30cm 2x2,5kg

Ανακαλύψτε την απόλυτη ποιότητα και απόδοση με το Celtex χαρτί βιομηχανικό μπλε 970φ 30cm 2x2,5kg. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινή σας ζωή ευκολότερη και πιο αποδοτική.
Τιμή 22,54 €

Malizia αφρόλουτρο latte 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,20 €

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ

Τα νέα μαντήλια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με εκχύλισμα ορχιδέας & βιταμίνη F, είναι ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αφαιρούν αποτελεσματικά με 1 κίνηση* ακόμα και αδιάβροχο μακιγιάζ & μάσκαρα, απαλλάσσοντας επιπλέον την επιδερμίδα από τους ρύπους. Η νέα σύνθεση ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. *7 στις 10 γυναίκες συμφωνούν ότι προσφέρουν αποτελεσματικότητα με 1 κίνηση. Έρευνα σε 480 γυναίκες. In Vivo μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Τιμή 2,39 €

Agrifreda chocofreda πραλίνα φουντουκιού 400gr

Η Agrifreda Chocofreda είναι μια εταιρεία που παράγει νόστιμες πραλίνες φουντουκιού. Η πραλίνα φουντουκιού της εταιρείας έχει βάρος 400gr και είναι ιδανική για όσους λατρεύουν το γλυκό συνδυασμό του φουντουκιού με τη σοκολάτα. Μπορείτε να την απολαύσετε ως επιδόρπιο ή σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,83 €

Κάλας αλάτι κλασικό 750gr

Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.

Τιμή 2,02 €