• ΠΑΓΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ALASKA (SU-220)
  • ΠΑΓΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ALASKA (SU-220)

ΠΑΓΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ALASKA (SU-220)

49593
8696219408526
1,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 44819 μπωλ γυαλινο 120mm 6τεμ

Το Uniglass 44819 μπωλ γυαλίνο 120mm 6τεμ είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό του design. Με αυτό το μπωλ, μπορείτε να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ και κομψότητα. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για ειδικές περιστάσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομμάτι για τον χώρο σας και να ξεχωρίσετε με την κομψότητά σας!
Τιμή 6,83 €

PRINGLES ΤΣΙΠΣ 165gr. - (SOUR CREAM & ONION)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Pringles τσιπς Sour Cream & Onion! Με τον τέλειο συνδυασμό γεύσεων από το στρώμα της κρέμας και τα κρεμμύδια, αυτά τα τσιπς θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαύσετε σε κάθε διάσταση. Με την μοναδική τους τραγανή υφή και την απίστευτη γεύση τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα κομμάτι! Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Pringles τσιπς Sour Cream & Onion!
Τιμή 2,50 €

Tns καλαθι απλυτων πλαστικο 38lt λευκο 32-800-1847

Το καλάθι απλυτων πλαστικό 38lt λευκό της εταιρίας Tns είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των απλυτων σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 38 λίτρων, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τα ρούχα σας, τα παιχνίδια των παιδιών σας, ή ακόμα και για την αποθήκευση των καθημερινών ειδών καθαριότητας. Η λευκή απόχρωση του το κάνει να ταιριάζει εύκολα σε κάθε χώρο, ενώ η ανθεκτική πλαστική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια ?
Τιμή 8,96 €

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΣΠΟ ΤΡΙΠΟΔΟ Νο1 0,70lit - (ALY-641)

Η τριποδική κάσπα Νο1 της TNS είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με χωρητικότητα 0,70lit και ποιοτική κατασκευή από πλαστικό, αυτή η κάσπα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα φυτά σας υγιή και ενυδατωμένα. Αποκτήστε την τώρα και εντυπωσιάστε με την ποιότητα και τη λειτουργικότητά της!
Τιμή 1,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen crazy bee ζελεδάκια με 6 φρούτα 1kg

Τα Roshen Crazy Bee είναι ζελεδάκια με γεύση από 6 διαφορετικά φρούτα. Πρόκειται για γλυκίσματα που παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 5,95 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 35x22x14cm 6lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 35x22x14cm 6lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τάξη και την οργάνωση στον χώρο σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και τις λειτουργικές διαστάσεις του, το κουτί αυτό προσφέρει μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Μην αφήνετε το χάος να κυριαρχεί στο χώρο σας, επενδύστε στο Sterk κουτί αποθήκευσης και απολαύστε μια οργανωμένη και καθαρή περιβάλλον.
Τιμή 3,51 €

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 375gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος PET τετράγωνο με καπάκι 375gr 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το ασφαλές καπάκι, είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή!
Τιμή 1,61 €

Μπωλ βαφής μαλλιών με τρία πινέλα

Ένα μπωλ βαφής μαλλιών με τρία πινέλα είναι ένα συνηθισμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον χειρισμό και την εφαρμογή χρώματος στα μαλλιά. Συνήθως, περιλαμβάνει:

Τιμή 1,86 €

Condito μουστάρδα σε μερίδες 200x15gr

Ατομικά μεριδάκια 15g σε χαρτοκιβώτιο 200 τεμαχίων. Εξυπηρετούν άψογα τις ανάγκες του delivery και του take-away, με γνώμονα πάντα την υγιεινή και την ατομική ασφάλεια. Η ιδανική συνοδευτική επιλογή για σάντουιτς, μπέργκερ και πατάτες.

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλη για vegans, vegetarians και νηστεία

Συμβάλλουν στην υγιεινή και την ατομική ασφάλεια

Τιμή 14,21 €