• ORAL B ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ LEMBUT SHINY CLEAN  - 1
  • ORAL B ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ LEMBUT SHINY CLEAN  - 1

Oral-B οδοντόβουρτσα lembut shiny clean λευκή 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα ORAL B LEMBUT SHINY CLEAN είναι το απόλυτο εργαλείο για την προστασία της στοματικής υγείας σας. Με μοναδική μαλακή υφή που αγγίζει απαλά τα δόντια σας, σας προσφέρει ένα λαμπερό και καθαρό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε την ORAL B LEMBUT SHINY CLEAN σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!

40286
3014260786847
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MENTOS ΤΖΙΧΛΕΣ STORMING SPEARMINT 33GR

Η ανανεωμένη γεύση της σπιρτόξυλας Mentos Τζίχλες Storming Spearmint 33gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και γλυκιά απόλαυση. Αφήστε την μοναδική αίσθηση του σπιρτόξυλου να σας κατακλύσει και να σας δώσει μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να τη ζήσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα τις Mentos Τζίχλες Storming Spearmint 33gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,11 €

Queen cat αμμος υγιεινης γατας 5kg

Η Queen Cat αμμος υγιεινης γατας 5kg είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα της γάτας σας. Με υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα, η αμμός υγιεινής Queen Cat θα διατηρήσει το περιβάλλον καθαρό και ευχάριστο για το κατοικίδιό σας. Αφήστε τη Queen Cat να φροντίσει την αγαπημένη σας γάτα και απολαύστε την ευεξία και την ευχαρίστησή της.
Τιμή 2,07 €

Κυκλωψ κουβας νο 225

Η Κυκλωψ κουβάς νο 225 είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την πρακτικότητά του. Με τον μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά του, ο κουβάς Κυκλωψ νο 225 είναι ο ιδανικός σύντροφος σε κάθε καθημερινή εργασία σας. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου!
Τιμή 2,74 €

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (32x7cm)

Το WOODSTONE ταψί στρογγυλό (32x7cm) είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική του κατασκευή, θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε υπέροχα γεύματα που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το WOODSTONE ταψί σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 15,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ

Αποκτήστε την απαλότητα και την απορροφητικότητα που χρειάζεστε με το Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ. Απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Zebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στην προσωπική σας υγιεινή.
Τιμή 1,14 €

Tesori αφρόλουτρο persian dream 500ml

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με συστατικά που αναζωογονούν, φρεσκάρουν και τονώνουν ολόκληρο το σώμα, προσδίδοντας μια αίσθηση ευεξίας.

Τιμή 3,75 €

Colgate οδοντόκρεμα advanced white 100ml

Η οδοντόκρεμα Colgate Advanced White σε συσκευασία 100ml προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα για τη στοματική υγεία σας. Η σύνθεσή της σχεδιάστηκε για να παρέχει προηγμένη προστασία και καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να διατηρήσει τη λευκότητα των δοντιών σας.

Τιμή 1,69 €

Tns σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ 3τεμ

Ένα σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ είναι ένα είδος σφουγγαριού που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απολέπιση του δέρματος κατά το μπάνιο ή το ντους. Έχει μια υφή διχτυού που μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων δέρματος και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει τον καθαρισμό και την αίσθηση της επιδερμίδας σας.

Τιμή 0,97 €