• VEGETA ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 10kg
  • VEGETA ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 10kg

VEGETA ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 10kg

49346
3850104927850
39,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Α4 40Φ - (LILO & STITCH) (564481)

Η μοναδική ζωγραφική LILO & STITCH στο ΜΠΛΟΚ Α4 40Φ θα δώσει έναν μαγικό αέρα στις δημιουργίες σας. Ανακαλύψτε την μαγεία του LILO & STITCH και δημιουργήστε μοναδικά έργα τέχνης που θα σας συντροφεύουν καθημερινά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό προϊόν!
Τιμή 2,42 €

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι ισιο ντυμενο 20cm μαυρο 500τεμ

Ανανεωτικό, ποιοτικό και πρακτικό καλαμάκι μήκους 20cm σε μαύρο χρώμα, ιδανικό για κάθε είδους ποτό. Με τη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης και την ευθυγράμμισή του, αποτελεί μια έξυπνη επιλογή για τον καθημερινό σας χρήση. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 500 τεμαχίων και απολαύστε το ποτό σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 7,56 €

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml ρυθμιση λιπαροτητας & detox αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml ρύθμιση λιπαρότητας & detox αντλία είναι ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με την αποτελεσματικότητά του. Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά, ελεγχόμενη λιπαρότητα και αίσθηση αναζωογόνησης με κάθε χρήση. Αφήστε το Papoutsanis karavaki σαμπουάν να φροντίσει τα μαλλιά σας ενώ απολαμβάνετε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας. Αγοράστε το τώρα και αφήστε το Papoutsanis karavaki να σας εντυπωσιάσει!
Τιμή 2,60 €

TNS ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (48x68cm) - (39-950-2203)

Η πετσέτα κουζίνας TNS είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με διαστάσεις 48x68cm και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αυτή η πετσέτα θα γίνει ο αναπόσπαστος σύντροφος σας κατά το μαγείρεμα και τον καθαρισμό. Απορροφητική, ανθεκτική και εύκολη στη φροντίδα, η πετσέτα κουζίνας TNS είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τώρα τη δική σας και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional 100μεζ 15kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional 100μεζ 15kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική της σύνθεση, εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα και άρωμα που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά, ενώ προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε τώρα την Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε πλύση.
Τιμή 27,57 €

Amita motion φυσικός χυμός 1,5lt

100% φυσικός χυμός με 7 βιταμίνες και χυμούς από 9 φρούτα που σε γεμίζει με θετική ενέργεια. Mε υπέροχη γεύση με συνδυασμό χυμών μήλου, ροδάκινου, πορτοκαλιού, σταφυλιού, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιου, πάσιον και μάνγκο. Πλούσιος σε βιταμίνες C, B6, B12, βιοτίνη, E, νιασύνη, και φολικό οξύ. Σε ανακυκώσιμη συσκευασία.

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 3,94 €
Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ Agnotis - 1 Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ Agnotis - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, τα μωρομάντηλα Agnotis θα κάνουν την αλλαγή της πάνας εύκολη και γρήγορη. Επιπλέον, η μεγάλη συσκευασία 3x50τεμ θα σας διαρκέσει για πολύ καιρό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Agnotis μωρομάντηλα.
Τιμή 2,19 €

WhoCares άμμος υγιεινής γάτας με άρωμα λεβάντας 5kg

Η άμμος υγιεινής γάτας με άρωμα λεβάντας από την εταιρεία WhoCares είναι κατάλληλη για την υγιεινή της γάτας σας. Η άμμος αυτή συνήθως προσφέρει απορροφητικότητα, ελέγχει την οσμή και προσθέτει ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας που βοηθά στην διατήρηση του χώρου της γάτας σας φρέσκο και ευωδιαστό.

Τιμή 3,76 €

Vileda σφουγγαρίστρα supermocio soft με χοντρό κάλυκα κίτρινη 2τεμ

Η σφουγγαρίστρα Vileda Supermocio Soft είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό όλων των δαπέδων (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια), ενώ χάρη στο νέο πιο απορροφητικό υλικό με μικρο-πόρους είναι ιδανική και για ξύλινα δάπεδα. Ο οβάλ κάλυκας που διαθέτει φτάνει να καθαρίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες γωνίες.

Αποτελείται από 30% μικροΐνες και δεν αφήνει ίχνη κατά το σφουγγάρισμα.

Τιμή 4,98 €