• Football Manager 2021 PC Game
  • Football Manager 2021 PC Game
  • Football Manager 2021 PC Game
  • Football Manager 2021 PC Game

Football Manager 2021 PC Game

Ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο έντονες στιγμές και να αποδείξεις σε όλο τον κόσμο τις ηγετικές ικανότητές σου, καθώς διαχειρίζεσαι τις μεγαλύτερες δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στον αγώνα για την κατάκτηση της νίκης. Ατελείωτες επιλογές και στρατηγικές που θα σε καθηλώσουν, σε περιμένουν στο νέο Football Manager 2021.

49308
5055277040414
24,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σακούλα τυχερή spiderman 29x40cm

Αφήστε τον αγαπημένο σας ήρωα να σας συνοδεύει καθημερινά με τη Σακούλα τυχερή spiderman 29x40cm! Με μοναδικό design και ανθεκτικό υλικό, αυτή η σακούλα θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε εκδρομή και βόλτα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε τώρα και να ξεχωρίσετε με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 2,54 €

Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα με εργαλεία & 4 χρώματα 622076

Το Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα με εργαλεία & 4 χρώματα 622076 της εταιρίας Luna είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεανικό σπίτι! Με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα hot dogs και βάφλες στην άνεση του σπιτιού σας, αυτό το σετ θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε λαχταριστά γεύματα με τους αγαπημένους σας, αποκτήστε το Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα τώρα!
Τιμή 3,91 €

Disney πολύχρωμα μπαλάκια led

Φωτεινά και πολύχρωμα μπαλάκια LED που θα φωτίσουν τον χώρο σας με μαγικό τρόπο. Τέλεια για παιδικά πάρτι ή για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα γιορτής στο σπίτι σας. Αναβοσβήνουν με διαφορετικά χρώματα και δημιουργούν ένα μοναδικό και μαγικό περιβάλλον. Αποκτήστε τα τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 3,69 €

Luna αυγά δεινοσαύρων 1τεμ

Τα Luna αυγά δεινοσαύρων είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας μεταφέρει στην εποχή των δεινοσαύρων. Με μια μόνο μπουκιά, θα νιώσετε τη γεύση της προιστορικής εποχής να αναζωογονεί τις αισθήσεις σας. Αποκτήστε τα Luna αυγά δεινοσαύρων τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,96 €

Godfall PS5 Game

(Χρειάζεται συνδρομή PS Plus για Multiplayer)

Το Godfall είναι ένα ολοκαίνουριο looter-slasher νέας γενιάς, που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο επικής φαντασίας γεμάτο από ηρωικούς ιππότες και αρχαία μαγεία. 

Τιμή 15,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Estia αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων & λαχανικών πλαστικός

Ο αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων & λαχανικών Estia είναι το ιδανικό εργαλείο για εύκολο καθάρισμα και αποφλοίωση των φρούτων και λαχανικών σας. Με τον πλαστικό σχεδιασμό της Estia, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα και καθαρά προϊόντα με ελάχιστη προσπάθεια. Αποκτήστε τον Estia αποφλοιωτή/καθαριστή σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα απλό αλλά απαραίτητο εργαλείο.
Τιμή 1,06 €

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 19,94 €

Sugartia ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg

Η Sugartia λευκή κρυσταλλική ζάχαρη 1kg είναι ο τέλειος τρόπος για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με την κορυφαία ποιότητα και την απαλή της γεύση, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απόλαυση. Αποκτήστε την Sugartia τώρα και αναβαθμίστε τις γλυκές στιγμές σας!
Τιμή 1,19 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού