• SYOSS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 440ML KERATIN
  • SYOSS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 440ML KERATIN

SYOSS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 440ML KERATIN

49294
9000101277050
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σχαρα ψησιματος ισια μικρη μεσσαια

Η σχάρα ψησίματος ισιά μικρή είναι η ιδανική λύση για ψήσιμο κρεάτων και λαχανικών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με τη σχάρα αυτή, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας φαγητό με τον πιο υγιεινό τρόπο, διατηρώντας τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του. Είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας για όλους τους λάτρεις του ψησίματος. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση της τέλεια ψημένης τροφής!
Τιμή 4,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Hand soft κρεμοσάπουνο με άρωμα τσιχλόφουσκα 1lt

To Hand Soft κρεμοσάπουνο με άρωμα τσιχλόφουσκα, σε συσκευασία 1 λίτρου, προσφέρει απαλό καθαρισμό και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η σύνθεσή του συνδυάζει την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό με το διασκεδαστικό άρωμα τσιχλόφουσκας.

Τιμή 0,83 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 70x90cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy διαστάσεων 70x90cm είναι η ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση των αναγκών σας όσον αφορά τον καθαρισμό και τη διατήρηση του χώρου σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Lux-Plast, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 0,87 €

Ελ Γκρέκο βάση εστίας φιάλη CV300 plus classic μαύρο 240gr

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ειδική βαλβίδα ασφαλείας για εύκολη τοποθέτηση ή αλλαγή ακόμα και όταν δεν είναι άδεια! Η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο® σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια καλαίσθητη χρωματική παλέτα, το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, στο γούστο σας ή στη διάθεσή σας!

Τιμή 4,66 €