• TNS ΣΕΤ ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νο 8 - (ΜΑΥΡΑ - ΚΟΚΚΙΝΑ) (07-600-0141)
  • TNS ΣΕΤ ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νο 8 - (ΜΑΥΡΑ - ΚΟΚΚΙΝΑ) (07-600-0141)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΣΕΤ ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νο 8 - (ΜΑΥΡΑ - ΚΟΚΚΙΝΑ) (07-600-0141)

49035
5213006895883
0,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδια αλατι ροζ ιμαλαιων 97gr, μυλοσ

Ζήσε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το ροζ αλάτι των Ιμαλαΐων 97gr από την εταιρία μας. Απολαύστε τη φυσική γεύση και τα οφέλη που προσφέρει το αλάτι των Ιμαλαΐων, πλούσιο σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία και απαλό στη γεύση. Ανακαλύψτε τη μαγεία του Ινδικού ροζ αλατιού και απογειώστε τις γεύσεις σας σε κάθε γεύμα!
Τιμή 3,26 €

Κυκλωψ βουρτσα υποδηματων νο 24

Η βουρτσα υποδηματων Κυκλωψ νο 24 είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τη φροντίδα των παπουτσιών σας. Με τις απαλές τρίχες της, αφαιρεί αποτελεσματικά το λάσπη και τη βρωμιά, διατηρώντας τα υποδήματά σας πάντα καθαρά και φρέσκα. Η εργονομική λαβή της κάνει τη χρήση της άνετη και εύκολη. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη φροντίδα των παπουτσιών σας με την ποιότητα της Κυκλωψ!
Τιμή 1,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Go nutri μπάρες δημητριακών με cranberry 6x30gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με cranberry 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και cranberry (κράνμπερι), και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,85 €

Dove κρεμοσάπουνο shea butter 250ml

Το Dove κρεμοσάπουνο με shea butter έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ενυδάτωση και περιποίηση στο δέρμα σας. Η σύνθεσή του περιέχει εκχύλισμα από shea butter, το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και λείο, ενώ παράλληλα το προστατεύει από την ξηρότητα. Το απαλό άρωμά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Τιμή 1,59 €

Lemon life σάλτσα λεμονιού 4kg

Η Lemon life σάλτσα λεμονιού 4kg είναι μια πλούσια σάλτσα με έντονη γεύση λεμονιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά πιάτα. Με τη φρεσκάδα και το άρωμά της, αναβαθμίζει το φαγητό σας και προσθέτει μια νότα δροσιάς και φινέτσας. Ιδανική για σαλάτες, σάλτσες, μαρινάδες και πολλά άλλα πιάτα. Η συσκευασία των 4kg είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια και καφετέριες.
Τιμή 2,23 €

Uniglass canti σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 26cl 12τεμ 94001

Το σετ ποτηριών Uniglass canti είναι η τέλεια προσθήκη στην συλλογή σας. Με γυάλινη κατασκευή υψηλής ποιότητας και χωρητικότητα 26cl, αυτά τα ουίσκι ποτήρια θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας σε κάθε ποτό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα 12τεμ ποτήρια που θα φέρουν ένα αίσθημα πολυτέλειας και κομψότητας στο τραπέζι σας.
Τιμή 6,22 €

Multy σπόγγος μπάνιου ozofine απλός

Τα σφουγγάρια μπάνιου είναι αξεσουάρ καθαρισμού που χρησιμοποιούνται κατά το μπάνιο για τον απαλό καθαρισμό του σώματος. Συνήθως κατασκευάζονται από μαλακά υλικά που μπορούν να αφαιρέσουν το σαπούνι και τη λεπτή βρωμιά από το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια απαλή μασάζ.

Τιμή 0,42 €