• ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ 4 ΘΕΣΕΩΝ 50ΤΜΧ KRAFT ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
  • ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ 4 ΘΕΣΕΩΝ 50ΤΜΧ KRAFT ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ 4 ΘΕΣΕΩΝ 50ΤΜΧ KRAFT ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

48962
5202054465728
4,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΚΡΙΘΑΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ 300gr.

Το ΜΑΝΝΑ ΚΡΙΘΑΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ 300gr είναι το τέλειο προϊόν για να απολαύσετε ένα νόστιμο πρωινό ή σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με φρέσκα συστατικά και υψηλής ποιότητας, αυτό το κριθαροκούλουρο θα σας ξετρελάνει με τη γεύση και την υφή του. Απολαύστε το μόνο του ή συνδυάστε το με φρέσκο γάλα για ένα γευστικό γεύμα που θα σας δώσει ενέργεια και θα σας κρατήσει ευχαριστημένους. Αγοράστε τώρα το ΜΑΝΝΑ ΚΡΙΘΑΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ 300gr και απολαύστε τη μοναδική
Τιμή 2,63 €

POLMIX ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΠΛΕ 48 MICRON 90LT (72*95) 10ΤΕΜ

Η σακούλα απορριμάτων POLMIX σε χρώμα μπλε με πάχος 48 micron και χωρητικότητα 90 λίτρων είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμάτων σας. Με τις διαστάσεις 72*95 και τη συσκευασία 10 τεμαχίων, αυτή η σακούλα θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Πρακτική, ανθεκτική και εύκολη στη χρήση, η σακούλα POLMIX είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την άρ
Τιμή 0,85 €

TNS ΠΑΤΑΚΙ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ 40x60cm 4060ΜΑΤ-520G-38

Το πατάκι εισόδου της εταιρείας TnS, είναι ιδανικό για να διακοσμήσετε την πόρτα σας και να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, περιορίζοντας την εισχώρηση βρωμιάς από το εξωτερικό περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Είναι κατασκευασμένο από μοκέτα σε μαύρο χρώμα, με αντιολισθητικό υπόστρωμα στην πίσω όψη για μεγάλη σταθερότητα.

Τιμή 1,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 1lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 1lt της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και το χωρητικότητας 1 λίτρο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ και άνεση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,70 €

Nannys pezzeta μωρομάντηλα extra large με καπάκι 26x23cm 50τεμ

Τα Nannys pezzeta μωρομάντηλα extra large με καπάκι 26x23cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και μεγάλο μέγεθος, αυτά τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το μωρό του. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,69 €

Galaxy ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Βαλσάμικο ξίδι της εταιρείας Galaxy, το οποίο είναι ένα σκουρόχρωμο, συμπυκνωμένο και αρωματικό ξίδι και παρασκευάζεται από μούστο σταφυλιών. Διαθέτει έντονη οξύτητα και χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντας τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,43 €