• ROYAL ΚΕΙΚ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΡΙΓΕΣ 400gr
  • ROYAL ΚΕΙΚ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΡΙΓΕΣ 400gr

ROYAL ΚΕΙΚ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΡΙΓΕΣ 400gr

48805
5206546006093
3,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TRIDENT STRAWBERRY 23gr

Η TRIDENT STRAWBERRY 23gr είναι ένα απολαυστικό προϊόν που συνδυάζει τη φρεσκάδα των φράουλων με την εκρηκτική γεύση του τσίχλας. Με τη μακρά διάρκεια γεύσης και το αναζωογονητικό του αρωμα, το TRIDENT STRAWBERRY 23gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,97 €

Vir μαλακτικo 925ml muse πρασινο 37 πλυσεισ

Η μαγεία της φρεσκάδας και της απαλότητας συναντά τη δύναμη του πράσινου με το μαλακτικό Vir muse 925ml. Απολαύστε τη μυρωδιά του φρέσκου πράσινου και αφήστε τα ρούχα σας να αγγίζουν το δέρμα σας με απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί. Κάντε τώρα την επιλογή που θα αλλάξει την εμπειρία σας στο πλύσιμο ρούχων. Vir muse μαλακτικό 925ml - το μυστικό για ρούχα που μοιάζουν και αισθάνονται όπως καινούργια.
Τιμή 2,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ σέικερ βιδωτό

Ένα βιδωτό σέικερ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται συνήθως για να ανακατεύει ή να αναμειγνύει διάφορα υγρά ή συστατικά, όπως ροφήματα, κοκτέιλ, ποτά και άλλα. Ο βιδωτός σέικερ διαθέτει ένα καπάκι που σφραγίζει σφιχτά το εσωτερικό, ένα βιδωτό κομμάτι που συνδέεται με το καπάκι και μπορεί να σφίξει και ξεσφίξει εύκολα και ένα ποτήρι που χωρά τα υγρά συστατικά.

Τιμή 0,80 €

7 Days bake rolls με πίτσα 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

Gullon μπισκότα tostada 4x200gr

Τα Gullon tostada μπισκότα 4x200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ ανά πάσα στιγμή. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ρόφημα για ένα γευστικό διάλειμμα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλαυση!
Τιμή 3,42 €

Lux-Plast ποτήρι νερού λευκό 250ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 250ml. Διατίθενται σε λευκό χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 250ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 0,59 €