• ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΙΟΛΑΔΟ ΠΑΡΘΕΝΟ 1LT ΠΕΤ
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΙΟΛΑΔΟ ΠΑΡΘΕΝΟ 1LT ΠΕΤ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΙΟΛΑΔΟ ΠΑΡΘΕΝΟ 1LT ΠΕΤ

48773
5200118270165
10,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pringles τσιπς 40gr, hot & spicy

Ανακαλύψτε την πικάντικη γεύση των Pringles Hot & Spicy τσιπς 40gr και αφήστε τη γεύση να σας ταξιδέψει! Με την τέλεια ισορροπία μεταξύ πικάντικου και γευστικού, αυτά τα τσιπς θα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Pringles Hot & Spicy τσιπς 40gr τώρα!
Τιμή 1,01 €

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 1lit (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)

Το αυθεντικό κόκκινο ξύδι 1 λίτρου (6 βαθμών) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια ξεχωριστή νότα γεύσης στα πιάτα σας. Με την εγγύηση ποιότητας από την εταιρία, αυτό το ξύδι θα ενισχύσει τις γεύσεις και θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα μιξ για πατάτες βάζο 36gr

Η Ματίνα μιξ για πατάτες βάζο 36gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στις πατάτες σας. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Ματίνα, αυτή η μίξη θα κάνει τις πατάτες σας ακόμα πιο νόστιμες και γευστικές. Απολαύστε τις πατάτες σας με τη Ματίνα μιξ και θα ξαναγίνετε fan!
Τιμή 1,63 €

Μαλλι της γριας 20gr,

Το Μαλλί της Γριάς 20gr είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε το look σας με φυσικό τρόπο. Με την υψηλή ποιότητα και τη μακρά διάρκειά του, το μαλλί αυτό θα σας χαρίσει ένα λαμπερό και υγιές χτένισμα που θα εντυπωσιάσει. Αποκτήστε το Μαλλί της Γριάς 20gr τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 0,51 €

Ρούμελης καρύδα μεγάλη καφέ 20x70gr

Η Ρούμελης καρύδα μεγάλη καφέ 20x70gr είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία γεμάτη από αρώματα και γεύσεις. Η πλούσια και κρεμώδης υφή της καρύδας σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη γεύση του καφέ θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε τη με αγαπημένα πρόσωπα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 19,02 €

Sea wave πιατάκι τσαγιού SW01CT00

Το Sea wave πιατάκι τσαγιού SW01CT00 είναι ο τέλειος σύντροφος για την απόλαυση του αγαπημένου σας τσαγιού. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα προσθέσει μια πινελιά πολυτέλειας στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ποτήρι τσαγιού!

Τιμή 0,57 €

Ματίνα μαχλέπι 10gr

Μαχλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Matina, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Με 1-2 πρέζες μαχλέπι θα προσθέσετε μια επιπλέον λεπτή αρωματική νότα σε μια κρέμα, σε ένα ρυζόγαλο, σε ένα flan με φρέσκα φρούτα, κυρίως με κόκκινα φρούτα του δάσους ή με μάνγκο, φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα. Αν συνηθίζετε να φτιάχνετε μπάρες ή γλυκά με ξηρούς καρπούς, σουσάμι, αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, κράνμπερις, βερίκοκα) και μέλι, αξίζει να δοκιμάστε να τα αρωματίσετε με μαχλέπι, θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πόσο τους ταιριάζει. Πασπαλίστε με μαχλέπι και τα κυδώνια που θα ψήσετε στο φούρνο ή την κολοκύθα που προορίζεται για κάποια γλυκιά ή αλμυρή παρασκευή.

Τιμή 1,13 €