• LIPTON ICE TEA 500ML ΡΟΔΑΚΙΝΟ
  • LIPTON ICE TEA 500ML ΡΟΔΑΚΙΝΟ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLipton

LIPTON ICE TEA 500ML ΡΟΔΑΚΙΝΟ

48746
8000990118817
0,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ MANGO ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ζεστό, φρουτώδες ηλεκτρονικό τσιγάρο με γεύση μάνγκο και δροσερή πινελιά πάγου. Με μόλις μια τζούρα, αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα τροπικό νησί. Η απαλή γεύση του μάνγκο συνδυάζεται με το δροσερό αίσθημα του πάγου, δημιουργώντας ένα μοναδικό και αναζωογονητικό άτμισμα. Απολαύστε την εμπειρία του VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ MANGO ICE και ανακαλύψτε ένα νέο εθιστικό άτμισμα.
Τιμή 6,75 €

The lttlies πινεζες χρωματιστες blister 100τεμ

The lttlies πινεζες χρωματιστες blister 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά νύχια. Με μια ποικιλία χρωμάτων που θα σας ενθουσιάσει, αυτές οι πινέζες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια που θα ξεχωρίσουν. Αποκτήστε τις τώρα και ανανεώστε το look σας με έναν μοναδικό τρόπο!
Τιμή 1,13 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ)

Ανακαλύψτε την αίσθηση απαλότητας με το NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ). Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει εξαιρετική προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Απολαύστε ένα άνετο και ευχάριστο ξύρισμα με το NOXZEMA SENSITIVE! Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Bianchi coffee espresso black καφές σε κόκκους 1kg

Ο καφές Bianchi espresso black είναι ένας υψηλής ποιότητας καφές σε κόκκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Έχει έντονο άρωμα και γεύση, με γλυκές νότες και απαλή επίγευση. Η συσκευασία του είναι 1kg και είναι κατάλληλος τόσο για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες όσο και για οικιακή χρήση. Απολαύστε έναν νόστιμο εσπρέσο με τον καφέ Bianchi espresso black!
Τιμή 19,76 €

Johnson's σαμπουάν κλασικό 300ml

Το Johnson's® Baby Shampoo Χαμομήλι με υποαλλεργική σύνθεση απαλή για τα μάτια καθαρίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού και την αφήνει ενυδατωμένη και με υγιή όψη. Χωρίς χρωστικές ουσίες, parabens, φθαλικές ενώσεις, θειικά άλατα, αλκοόλη και σαπούνι. Η σύνθεση Οχι πια Δάκρυα® είναι το ίδιο απαλή για τα μάτια όπως το καθαρό νερό, προσφέροντας ξέγνοιαστες στιγμές στο μπάνιο.

Ελεγμένο από παιδίατρους και δερματολόγους.

Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 1,92 €

Κύκλωψ σκουπάκι ξεσκονίσματος

Το Κύκλωψ σκουπάκι ξεσκονίσματος είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με ισχυρή αναρρόφηση και εύκολη χρήση, το Κύκλωψ σας επιτρέπει να αφήσετε το σπίτι σας λαμπερό και καθαρό με ελάχιστη προσπάθεια. Αποχαιρετήστε τη σκόνη και τα χνούδια με το Κύκλωψ σκουπάκι ξεσκονίσματος και απολαύστε έναν καθαρό χώρο ζωής χωρίς προβλήματα.
Τιμή 1,27 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 80x110cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy 80x110cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας χρήση. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με μεγάλη χωρητικότητα και ασφαλές κλείσιμο, σας εξασφαλίζουν την άνεση και την ευκολία που χρειάζεστε στην καθαριότητα του χώρου σας. Αποκτήστε τώρα τις Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε την αξιοπιστία και την απόδοσή τους!
Τιμή 1,19 €

Παπαδοπούλου μπισκότα πτι-μπερ με σοκολάτα γάλακτος 200gr

Το κλασικό και αγαπημένο μπισκότο μας, με επικάλυψη λαχταριστής σοκολάτας γάλακτος.

Ο συνδυασμός των Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου με τη σοκολάτα γάλακτος αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Τιμή 2,12 €