• TNS ΘΕΡΜΟΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ
  • TNS ΘΕΡΜΟΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ

TNS ΘΕΡΜΟΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ

48715
5204558388121
6,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rexona roll-ον 50ml aloe

Το Rexona roll-ον 50ml aloe είναι το απόλυτο αντιιδρωτικό για την καθημερινή περιποίηση σας. Με την αναζωογονητική μυρωδιά του αλόης, προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία και φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί φρέσκο και αυτοπεποίθηση όλη μέρα με το Rexona roll-ον 50ml aloe.
Τιμή 2,04 €

V master 3 παγιδες κολλας 2τεμ μεγαλη ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια

Οι V master 3 παγίδες κόλλας 2τεμ μεγάλη είναι ο απόλυτος εχθρός των ποντικιών, κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Με την απίστευτη αποτελεσματικότητά τους, αυτές οι παγίδες θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά εντόματα με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε έναν χώρο χωρίς ενοχλητικά ζώα!
Τιμή 3,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου japanese blossom 250ml

Το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου Japanese Blossom 250ml της εταιρίας Scents θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αρωμάτων. Αφήστε το Japanese Blossom να γεμίσει τον χώρο σας με τη φρεσκάδα και την εξωτική ομορφιά των ανθισμένων ανθών. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων και αναζωογόνησης με το Scents Japanese Blossom!
Τιμή 1,76 €

Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml

Ο Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml της εταιρίας Δείπνος είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη γεύσεις και αρώματα. Με την εκλεπτυσμένη γεύση του και το εκλεπτυσμένο άρωμά του, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γευστικές απολαύσεις. Απολαύστε τον Δείπνο λευκό ξηρό οίνο σε κάθε σας γεύμα και αναδείξτε τις στιγμές σας με μοναδικότητα και στυλ.
Τιμή 2,44 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 400ml

Το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας καθαρά και ασφαλή. Η αρωματική νότα του λουλουδιού της όρχινας θα σας χαλαρώσει και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα σε κάθε δωμάτιο. Με την αποτελεσματική φόρμουλα του DETTOL, προστατεύετε την υγεία και την υγιεινή σας με κάθε ψεκασμό. Αποκτήστε το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και αρωματικό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 4,22 €

Melissa σπαγγέτι No6 500gr

Το Σπαγγέτι Νο6 Melissa είναι ένα κλασικό ζυμαρικό από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Δένει ιδανικά με ελληνικές κλασικές συνταγές όπως τα μακαρόνια με κιμά, αλλά και με μοντέρνες συνταγές γι’ αυτό και αποτελεί το αγαπημένο ζυμαρικό μικρών και μεγάλων.

Χρόνος βρασμού: 10-12 λεπτά. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,04 €