• TNS ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΡΟΥΧΩΝ (70x110cm) (32-950-0164)
  • TNS ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΡΟΥΧΩΝ (70x110cm) (32-950-0164)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΡΟΥΧΩΝ (70x110cm) (32-950-0164)

Αυτές οι σακούλες φύλαξης ρούχων είναι ο τέλειος τρόπος για να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας ρούχα από τη σκόνη, τη βρωμιά και τη βλάβη. Με μέγεθος 70x110cm, μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα μεγάλα κομμάτια ρούχων όπως παλτά, φορέματα και πουκάμισα. Η ανθεκτική κατασκευή τους εξασφαλίζει ότι τα ρούχα σας θα παραμείνουν απόλυτα ασφαλή και αθίγγανα. Αποκτήστε τις σακούλες φύλαξης ρούχων σήμερα και διατηρήστε τη γκαρνταρόμπα σας οργανωμέν?
41378
5204558716573
1,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ DARK 100gr - 23

Η MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ DARK 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σκούρας σοκολάτας. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τη MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ DARK 100gr και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό με ασφάλεια 800ml

Αν ψάχνετε για το τέλειο φαγητοδοχείο για τα γεύματά σας, τότε αυτό το ορθογώνιο πλαστικό φαγητοδοχείο 800ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με ασφαλές κλείσιμο που εξασφαλίζει τη φρεσκάδα του φαγητού σας και μεγάλη χωρητικότητα που σας επιτρέπει να πάρετε μαζί σας ό,τι χρειάζεστε, αυτό το φαγητοδοχείο θα σας κάνει να λατρέψετε το να φέρνετε φαγητό από το σπίτι σας στο γραφείο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτ?
Τιμή 1,97 €

Bonora γκοφρέτα με σοκολάτα υγείας 33gr

Η Bonora γκοφρέτα με σοκολάτα υγείας 33gr θα σας κάνει να νιώσετε σαν να γευματίζετε ένα εξαιρετικά πλούσιο σοκολατένιο γλυκό, αλλά με την προστιθέμενη αξία της υγείας. Κάθε δάγκωμα προσφέρει μια απόλαυση γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία γεύσης και υγείας με την Bonora γκοφρέτα με σοκολάτα υγείας 33gr.
Τιμή 0,32 €

Agros χυμός 8 φρούτα 250ml

Χυμός της εταιρείας Agros από 8 φρούτα. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

Τιμή 0,46 €

Medi-World γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα small 100τεμ

Τα εξεταστικά γάντια Latex Powdered της εταιρίας MEDI-WORLD είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, προσφέρουν ασφάλεια και προστασία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και των εργασιών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας σήμερα και να αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 3,13 €