• VIOSARP ΠΑΓΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ
  • VIOSARP ΠΑΓΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ

VIOSARP ΠΑΓΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ

48645
5206753022886
0,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns xintong μανταλακι ξυλινο 20τεμ

Το Tns xintong μανταλάκι ξύλινο 20τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που θέλει να δημιουργήσει τα πιο stylish χτενίσματα. Με την εξαιρετική ποιότητα και την κομψή σχεδίαση του, το μανταλάκι Tns xintong θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας!
Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food μακαρονάκι κοφτό 500gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα μακαρονάκια κοφτά 500gr της Arion food. Απολαύστε την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Arion food. Αφεθείτε στην απόλυτη γαστρονομική εμπειρία και ανακαλύψτε τις νέες διαστάσεις της γεύσης με αυτό το αγαπημένο προϊόν.
Τιμή 0,79 €

Novel clarity κρεμοσάπουνο με αντλία ρόδι & μούρα 500ml

Το Clarity υγρό καθαρισμού χεριών προσφέρει καθαρισμό των χεριών σας και ευχάριστο, πλούσιο άρωμα. Ο συνδυασμός πλούσιου αφρού, και ενυδατικών συστατικών αποτελεί το Clever ιδανική λύση για τον καταναλωτή και επαγγελματία. Διατίθεται σε 3 χρώματα: Guava sensations,Sea Breeze, Acai Berry & Ρόδι.

Τιμή 1,50 €

Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο10 500gr

Το ζυμαρικό σπαγγέτι No10 500gr από την εταιρία Stella είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και την εξαιρετική ποιότητα, το σπαγγέτι Stella θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την τραγανή υφή του σε κάθε μαγειρευτό πιάτο. Αγοράστε τώρα το σπαγγέτι Stella και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 0,87 €

Συμεωνίδης φυστίκια αλμυρά 500gr

Τα αράπικα φιστίκια είναι εξαιρετική πηγή της νιασίνης και του φυλλικού οξέος, βοηθώντας έτσι στην αναγέννηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και προστατεύοντας ταυτόχρονα από την αναιμία και τη θρομβοπενία. Παράλληλα περιέχουν σε υψηλότατο βαθμό φυτικές στερόλες, ουσίες που συμβάλλουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης

Μια χούφτα αράπικα φιστικιά αποδίδουν 160 θερμίδες. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν πως η συνετή και λογική κατανάλωση τους βελτιώνει τα επίπεδα ολικής και HDL χοληστερόλης σε υγιείς ενήλικες ενώ προσδίδει και σημαντικά αντιοξειδωτικά οφέλη.

Τιμή 2,52 €