• VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ Νο 112
  • VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ Νο 112

VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ Νο 112

48552
5203493051121
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ 90gr

Αφήστε το PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ 90gr να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας με την απαλή του φόρμουλα και τον εκλεπτυσμένο άρωμά του. Απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας που σας προσφέρει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Με το PALMOLIVE ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ 90gr, η καθημερινή σας περιποίηση γίνεται μία ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να το επιλέγετε ξανά και ξανά.
Τιμή 0,54 €

Νεφελη πιατο τσαγιου 1259πτσ

Το Νεφέλη πιάτο τσαγιού 1259πτσ είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει λάμψη και φινέτσα στο τραπέζι σας. Με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του και την κομψή του εμφάνιση, θα εντυπωσιάσετε κάθε επισκέπτη σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και πρακτικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το Νεφέλη πιάτο τσαγιού 1259πτσ τώρα και αναβαθμίστε την συλλογή σας με ένα κομμάτι που ξεχωρίζει!
Τιμή 1,94 €

NATIVA DOG 20KG

Η NATIVA DOG 20KG είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με την υψηλή ποιότητα συστατικών που περιέχει, εξασφαλίζει την υγιεινή διατροφή που χρειάζεται για να είναι ενεργητικός και υγιής. Η γεύση της είναι τόσο νόστιμη που ο σκύλος σας δεν θα μπορεί να αντισταθεί. Αγοράστε τώρα τη NATIVA DOG 20KG και προσφέρετε στον τετράποδο φίλο σας την καλύτερη διατροφή που μπορείτε.
Τιμή 23,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt της εταιρίας Alaska είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί κατάψυξης είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της οργάνωσης και της ευκολίας που προσφέρει.
Τιμή 1,85 €

Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ

Ξυραφάκια μιας χρήσης της εταιρίας Wilkinson Sword. Διαθέτουν 3 λεπίδες και λιπαντική ταινία που λειαίνει την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς.

Τιμή 3,41 €

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 70gr, γραβιερα & γλυκια παπρικα

Μαννά Δαγκώτο Τραγανές Μπουκιές 70gr, Γραβιέρα & Γλυκιά Πάπρικα - Απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό γεύσεων σε κάθε δαγκωνιά. Η τραγανή υφή συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της γραβιέρας και τη γλυκιά πινελιά της πάπρικας, κάνοντας αυτό το προϊόν απαραίτητο για τους λάτρεις του καλού φαγητού. Απολαύστε το σε κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε μια νέα διάσταση γεύσης.
Τιμή 1,34 €

I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του χαρτιού υγείας I Love Paper, με τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 10x90gr και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει το I Love Paper. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο άνετη και ευχάριστη με το χαρτί υγείας που λατρεύετε.
Τιμή 2,90 €

Lupo υγρο πλυντηρ,ρουχων 3lt ροζ

Ανανεωτικό, αρωματικό, αποτελεσματικό. Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων 3lt σε ροζ χρώμα θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και καθαρά σαν καινούργια. Η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να διατηρούν τη φρεσκάδα τους για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το Lupo τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,14 €