• VELLIS ΠΑΝΑΚΙ ΓΕΝ.ΚΑΘΑΡ. MICROFIBRA 3ΤΜΧ
  • VELLIS ΠΑΝΑΚΙ ΓΕΝ.ΚΑΘΑΡ. MICROFIBRA 3ΤΜΧ

VELLIS ΠΑΝΑΚΙ ΓΕΝ.ΚΑΘΑΡ. MICROFIBRA 3ΤΜΧ

48473
5203162504170
2,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 96504 ποτηρι γυαλινο σαμπανιας kouros 18,5cl 6τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο σαμπάνιας Kouros 18,5cl 6τμχ της Uniglass είναι ο απόλυτος σύντροφος κάθε γιορτινής στιγμής. Με το λεπτό, κομψό design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας κάνει να αισθανθείτε πραγματικά ξεχωριστοί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Απογειώστε κάθε γεύση και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές πανηγυρισμού με το ποτήρι αυτό. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το να σας συνοδεύει σε κάθε ειδική στιγμή!
Τιμή 6,98 €

Tns πιατο βαθυ επιγ, 8'' σχεδιο α soup/8''/a

Το Tns πιάτο βαθύ επίγ, 8'' σχέδιο α soup/8''/α της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο σχεδιασμό του. Ιδανικό για το σέρβιρισμα των αγαπημένων σας πιάτων, αυτό το πιάτο θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη διακόσμηση του σπιτιού σας μοναδική!
Τιμή 1,36 €

LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL (20x1,5gr.)

Το LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL (20x1,5gr.) είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα απολαυστικό και αρωματικό τσάι. Με την προσεκτική επιλογή των καλύτερων ποιοτικών υλικών, αυτό το τσάι θα σας χαρίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Απολαύστε το LIPTON ΤΣΑΙ YELLOW LABEL και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση σε κάθε κούπα.
Τιμή 2,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml Γεώργιος Γεωργιάδης - 1 Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml Γεώργιος Γεωργιάδης - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml

Το λευκό κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ξηρό, έχει μέτρια οξύτητα και σώμα. Συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, ελαφριά πιάτα με πουλερικά και σάλτσες εσπεριδοειδών ή λαχανικών, ψάρια και θαλασσινά ψητά ή στο τηγάνι.

Κανονική τιμή 1,88 € Τιμή 1,68 €
  • -0,20 €
  • -0,20 €

Axion παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό με άρωμα λεμόνι 4lt

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 33ml σε 3L νερό.

Συμπυκνωμένη και παχύρευστη σύνθεση. Απολυμαίνει (χωρίς ΕΟΦ), λευκαίνει, καθαρίζει την μούχλα, μαυρίλες κλπ. Εξουδετερώνει μυρωδιές. 4% ενεργό χλώριο

Περιέχει υψηλό ποσοστό χλωρίου και είναι πιο παχύρευστη από άλλες χλωρίνες.

Τιμή 3,16 €

Libresse σερβιέτες ultra thin normal 10τεμ

Λεπτές σερβιέτες που προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα ειδικά φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

Τιμή 1,12 €

Vegeta γευστικό καρύκευμα τροφίμων 1kg

Η Vegeta είναι ένα μείγμα καρυκευμάτων, το οποίο αποτελείται από μπαχαρικά, φρεσκοκομμένα λαχανικά, βότανα και άλλα επιλεγμένα φυσικά συστατικά, σε κατάλληλη αναλογία ώστε το μείγμα να δίνει ισορροπημένη γεύση που αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της κάθε συνταγής.

Τιμή 6,60 €