• STROMA PAD ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ 60Χ90 15ΤΜΧ.
  • STROMA PAD ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ 60Χ90 15ΤΜΧ.

STROMA PAD ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ 60Χ90 15ΤΜΧ.

48262
5203899994077
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΔΙΑΦΑΝΟ 290ml (GC-36)

Το διαφανές ποτήρι 290ml (GC-36) είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε τον καφέ σας, το τσάι σας ή οποιοδήποτε άλλο ποτό με στυλ και άνεση. Αποκτήστε το δικό σας τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 2,03 €

Ματινα κολιανδρο σπυρι 25gr βαζο

Η Ματίνα Κολιάνδρο Σπυρί 25gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της γεύσης και της ποιότητας. Με τη φρεσκάδα του κολιάνδρου και την πλούσια γεύση του σπυριού, αυτό το προϊόν θα σας μαγέψει από την πρώτη γεύση. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικής ποιότητας.
Τιμή 1,22 €

Κυκλωψ στιφτης νο 225

Ο Κυκλωψ στιφτής νο 225 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο στιφτής θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε φρέσκο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια. Η εύκολη χρήση και η ανθεκτικότητά του τον καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τον Κυκλωψ στιφτή νο 225 σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 0,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Flokos σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 100gr

Σαρδέλες της εταιρίας Flokos, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγονται σαν συνοδευτικός ψαρομεζές, αλλά συνδυάζονται τέλεια με ρύζι δημιουργώντας ένα χορταστικό κυρίως γεύμα.

Τιμή 1,33 €

Morando miglior cane σκυλοτροφή κονσέρβα μοσχάρι, ρύζι & λαχανικά 1250gr

Η Morando miglior cane σκυλοτροφή κονσέρβα μοσχάρι, ρύζι & λαχανικά 1250gr είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο μοσχάρι, θρεπτικό ρύζι και λαχανικά, προσφέρει μια ισορροπημένη διατροφή που θα καλύψει όλες τις διατροφικές ανάγκες του. Η ποιότητα και η γεύση του προϊόντος θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη του σκύλου σας και θα τον κάνουν να το λατρέψει. Αποκτήστε τη Morando miglior cane σκυλοτροφή τώρα και προσφέρετε στον αγαπημένο σας φί?
Τιμή 1,58 €

Iris μεταλλικές καρφίτσες 200τεμ

Οι Iris μεταλλικές καρφίτσες πωλούνται σε συσκευασία των 200 τεμαχίων. Είναι κατάλληλες για χρήση σε γραφεία, σχολεία, εργασίες ραπτικής και γενικής χρήσης. Η ποιότητά τους είναι αξιόπιστη και η τιμή τους προσιτή. Ιδανικές για να κρατάτε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και ταχυδρομικά δέματα στη θέση τους.
Τιμή 1,56 €