• TNS ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (ΒΕΝΤΟΥΖΑ) GP 102
  • TNS ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (ΒΕΝΤΟΥΖΑ) GP 102

TNS ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (ΒΕΝΤΟΥΖΑ) GP 102

48618
5204558396508
1,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ζελεδοραβδακια με ντιπ 8x96gr,

Τα Ζελεδοραβδάκια με ντίπ 8x96gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ στο γρήγορο! Με την απίστευτη γεύση τους και την πλούσια υφή τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως σνακ μεταξύ γευμάτων ή σαν συνοδευτικό σε μια φιλική συγκέντρωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 25,01 €

Wella classic λακ 250ml no 3 extra strong

Η Wella Classic λάκ 250ml no 3 Extra Strong είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που προσφέρει δυνατό κράτημα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα. Με αυτή τη λάκ, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αναδιαμόρφωση. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,21 €

Μελετιαδη λουκουμια 300gr, πορτοκαλι

Τα λουκούμια Μελετιάδη είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση με γεύση πορτοκάλι. Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, τα λουκούμια αυτά θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των αισθήσεων. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία που θα σας κερδίσει.
Τιμή 2,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml

Καταπολεμά έως και το 99% των βακτηρίων που παραμένουν μετά το βούρτσισμα ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ LISTERINE® Αλλάξτε τον τρόπο που φροντίζετε καθημερινά τα δόντια και τα ούλα σας χρησιμοποιώντας το στοματικό διάλυμα Listerine® Total Care δυο φορές την ημέρα. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι καθαρίζει και προστατεύει τα δόντια και τα ούλα χάρη σε 6 οφέλη που εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη στοματική υγειά:

  • Μειώνει την οδοντική πλάκα
  • Διατηρεί τα ούλα υγιή
  • Ενδυναμώνει τα δόντια προστατεύοντας από την τερηδόνα
  • Προλαμβάνει το σχηματισμό πέτρας, βοηθώντας τα δόντια να παραμείνουν φυσικά λευκά
  • Καταπολεμά τα βακτήρια ανάμεσα στα δόντια
  • Προσφέρει δροσερή αναπνοή έως και 24 ώρες
Τιμή 2,40 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών ragu rich contadina 400gr

Η Barilla Ragù Rich 400gr Contadina είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα και να ανακαλύψετε μια νέα εμπειρία γευστικής ηδονής. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με τη Barilla Ragù Rich 400gr Contadina και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

Τιμή 3,22 €

Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 330ml

100% φυσικός χυμός με γεύση πορτοκάλι. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak®.

Τιμή 1,17 €