• MOLTEX ΜΩΡ/ΛΑ 100TEM.
  • MOLTEX ΜΩΡ/ΛΑ 100TEM.

MOLTEX ΜΩΡ/ΛΑ 100TEM. ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΛΕΒΑΝΤΑ

48218
5200333500092
0,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παγοδοχειο φ9,5cm υ9,5cm ιβ005

Ανανεωτικό παγοδοχείο με μοντέρνο σχεδιασμό και ιδανικό μέγεθος για κάθε ψυγείο. Διατηρεί τον πάγο σας ανανεωμένο και δροσερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε οικιακή κουζίνα και για κάθε επαγγελματική χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε δροσερά ποτά όλη μέρα!
Τιμή 4,07 €

ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ 700gr. - (ΓΥΑΛΙΝΟ) (-0,30€)

Η ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ 700gr. - (ΓΥΑΛΙΝΟ) είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα πιάτα σας. Με την ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει η ΚΥΚΝΟΣ, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτήν την αγορά. Αποκτήστε τώρα το δικό σας γυάλινο βαζάκι με 700gr. τομάτες περαστές στον μύλο και απολαύστε τη μοναδική γεύση που θα σας εντυπωσιάσει. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάν?
Τιμή 1,89 €

Καρυδα μεγαλη 20x70gr, λευκη βαζο

Η Καρύδα Μεγάλη 20x70gr σε λευκό βάζο είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση της καρύδας σε κάθε δόση και απογειώστε τις γεύσεις σας. Με την Καρύδα Μεγάλη 20x70gr θα ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας κάνει να την επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 19,02 €

Ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη λευκή one size 03-238

Η λευκή ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Με το κομψό της design και την πρακτική της λευκή απόχρωση, η ποδιά αυτή προσθέτει στυλ και επαγγελματισμό σε κάθε εμφάνιση. Η μισή τσέπη προσφέρει επιπλέον χώρο αποθήκευσης για τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ, ενώ η one size κατασκευή την καθιστά κατάλληλη για κάθε σωματότυπο. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε στον χώρο εργασία
Τιμή 6,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne ρολό απορροφητικό πορτοκαλί 14m

Ανανεωτικό, φρέσκο, μοναδικό. Το ρολό απορροφητικό Cisne σε χρώμα πορτοκαλί 14m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την μεγάλη διάρκεια ζωής του, το Cisne ρολό απορροφητικό θα κάνει τις καθημερινές σας εργασίες ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 10,45 €

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 35cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €

AIM οδοντόκρεμα family protection white 75ml

Η AIM Family Protection White βοηθά να επανέλθει η φυσική λευκότητα των δοντιών. Η λευκαντική της σύνθεση με Sodium Bicarbonate βοηθά στην απαλή αναζωογόνηση του όμορφου φυσικού λευκού χαμόγελού σας.

Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην επανόρθωση του σμάλτου από τις μικρές ενδείξεις της τερηδόνας, που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων* για πιο δυνατά δόντια μέρα με τη μέρα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

Carioca joy μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής λεπτοί 12τεμ

Οι Carioca joy μαρκαδόροι είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τη ζωγραφική. Με τη λεπτή τους μύτη, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε λεπτομερείς και εκφραστικές γραμμές που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Απολαύστε την ευκολία πλύσης τους και εξασφαλίστε μακρά διάρκεια και ανθεκτικότητα. Ανανεώστε τη συλλογή σας με τους Carioca joy μαρκαδόρους και απογειώστε την δημιουργικότητά σας!
Τιμή 1,76 €

Flos star υγρό καθαριστικό για τα άλατα spray 475ml

  • Τίποτε δεν µπορεί να συγκριθεί µε την αστραφτερή καθαριότητα του Flos Star. Με έναν απλό ψεκασµό και χωρίς καθόλου τρίψιµο, εξαφανίζει δύσκολες βρωµιές, άλατα και κατάλοιπα σαπουνιού ενώ ταυτόχρονα δίνει λάµψη χωρίς να χαράζει.
  • Χρησιµοποιήστε το στο µπάνιο ή στην κουζίνα, για µπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, βρύσες, εµαγιέ, ανοξείδωτα, πλακάκια ή συνθετικά δάπεδα.
  • Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και για να µην διαχέεται το προϊόν στο χώρο.
Τιμή 2,75 €