• LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 840ML 40ΜΕΖ GELSOMINO SCARLATTO JASMINE
  • LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 840ML 40ΜΕΖ GELSOMINO SCARLATTO JASMINE

LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 840ML 40ΜΕΖ GELSOMINO SCARLATTO JASMINE

47989
8006540891483
3,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καπακι για σκευος μικροκυματων οβαλ 50τεμ prepac mh-021

Το Καπάκι για σκεύος μικροκυμάτων οβάλ 50τεμ prepac mh-021 είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με την απίστευτη ποιότητα και αντοχή του, εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία των φαγητών σας και εξασφαλίζει την εύκολη μεταφορά τους. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόκτηση αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 5,37 €

Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμπρα με λωριδες black power

Η Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμβρα με λωριδες black power είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εκπληκτική της ικανότητα να απομακρύνει ακόμα και τις πιο δύσκολες λεκέδες, θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της. Αποκτήστε την Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμβρα με λωριδες black power τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο σας!
Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

ΟΕΜ κερί ρεσώ 8 ωρών 50τεμ

Ανανεωτικό κερί ρεσώ 8 ωρών για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Απολαύστε το άρωμα του κεριού που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένων στιγμών. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και απολαύστε τη μαγεία του φωτός και της αρωματικής απόλαυσης.
Τιμή 4,50 €

Elite crackers μεσογειακά με σουσάμι 3x105gr

Κρακ και γεύση στη στιγμή με τα Elite Crackers Μεσογειακά. Με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά εμπνευσμένα από τη Μεσογειακή διατροφή, είναι η ιδανική λύση για απολαυστικό και ισορροπημένο snacking.

Τιμή 3,07 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ της εταιρίας Swiffer είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα ανταλλακτικά Swiffer duster θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 9,45 €

Κολώνια 60ο με λεμόνι 100ml

Η Κολώνια 60ο με λεμόνι 100ml είναι ένα από τα πιο αρωματικά προϊόντα στην αγορά. Με τη φρέσκια νότα του λεμονιού και την εκλεπτυσμένη αίσθηση των 60 βαθμών, αυτή η κολώνια θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αισθημάτων. Αφήστε το άρωμα να σας συνοδεύει καθημερινά και να αναδείξει τον πραγματικό εαυτό σας. Αποκτήστε την Κολώνια 60ο με λεμόνι 100ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωμάτων!
Τιμή 1,79 €