• ΚΑΝΕΛΑ 1kg. - (ΑΛΕΣΜΕΝΗ) (ΒΙΕΤΝΑΜ)
  • ΚΑΝΕΛΑ 1kg. - (ΑΛΕΣΜΕΝΗ) (ΒΙΕΤΝΑΜ)

ΚΑΝΕΛΑ 1kg. - (ΑΛΕΣΜΕΝΗ) (ΒΙΕΤΝΑΜ)

47859
5210094865545
12,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kinder έκπληξη joy 20gr

Η μαγεία της Kinder Έκπληξης! Το Kinder Joy είναι το μοναδικό προϊόν που συνδυάζει δύο τραγανές μπουκίτσες μέσα σε κρεμώδες μείγμα από γάλα και κακάο με πολλά νέα, φανταστικά παιχνίδια.

Τιμή 1,09 €

Σακουλοθηκη

Η σακούλα της εταιρίας είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σας αγορά! Με τη μοναδική της σχεδίαση και την πρακτική της χρηστικότητα, θα σας δώσει την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αγοράστε τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας με τη σακούλα της εταιρίας μας!
Τιμή 2,42 €

ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12

Η ιδανική λύση για την ψύξη του υπολογιστή σας είναι εδώ! Το ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12 θα σας παρέχει την απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση. Μην αφήνετε τον υπολογιστή σας να υπερθερμαίνεται, επενδύστε στο ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12 και απολαύστε την απρόσκοπτη λειτουργία του!
Τιμή 1,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Hellmann's ketchup squeezy 840gr

H κέτσαπ Hellmann's φτιάχνεται από ώριμες τομάτες που καλλιεργούνται στην ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο. 169gr πραγματικής ντομάτας επιλέγονται για την παραγωγή 100gr κέτσαπ, εξασφαλίζοντας φυσικά την υπέροχη γεύση.

Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τιμή 3,96 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με φρούτα και ξηρούς καρπούς 49gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με φρούτα και ξηρούς καρπούς 49gr είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιές στιγμές γεύσης. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Απολαύστε την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν!
Τιμή 0,95 €

Agros χυμός 4 φρούτα 250ml

100% Χυμός 4 Φρούτων

Συστατικά: Νερό, συμπυκνωμένος χυμός μήλο και πορτοκάλι, πουρές βερίκοκο και ροδάκινο .Βιταμίνες C,B1,B2,B6,E, νιασίνη, φολικό οξύ.

Τιμή 0,41 €
Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Κανονική τιμή 5,13 € Τιμή 4,34 €
  • -0,79 €
  • -0,79 €

Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 διαφανές 130ml 50τεμ

Το Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ με στυλ και ποιότητα. Με διαφανές σχεδιασμό και χωρητικότητα 130ml, αυτά τα 50 ποτήρια θα κάνουν την κάθε σας παραγγελία μια απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καφέ!

Τιμή 0,44 €