• ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ ΜΕΡΙΔΑΣ ΡP L28 - (30τεμ.) (PREPAC)
  • ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ ΜΕΡΙΔΑΣ ΡP L28 - (30τεμ.) (PREPAC)

ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ ΜΕΡΙΔΑΣ ΡP L28 - (30τεμ.) (PREPAC)

47633
0004763347633
5,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τσερκι τετραγωνο inox 7x7cm 60-2010

Το Τσερκι τετραγωνο inox 7x7cm 60-2010 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αντοχή σε ένα προϊόν. Με τις εξαιρετικές διαστάσεις του 7x7cm και το ανοξείδωτο υλικό του, αυτό το τσερκι θα σας δώσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία που αναζητάτε. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάρετε ένα τέτοιο προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,84 €

PRINGLES ΤΣΙΠΣ 165gr. - (BACON)

Οι απολαυστικές Pringles τσίπς με γεύση bacon είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Με την τραγανή υφή και τον εκρηκτικό γευστικό συνδυασμό του bacon, αυτές οι τσίπς θα σας κατακτήσουν αμέσως. Απολαύστε τις μόνοι σας ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Αγοράστε τώρα τις Pringles τσίπς με γεύση bacon και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπ?
Τιμή 2,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Nivea κρέμα σώματος soft 200ml

H NIVEA Soft είναι αποτελεσματική ενυδατική κρέμα για καθημερινή χρήση. Η ελαφριά σύνθεσή της με Βιταμίνη Ε & Jojoba Oil απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και βαθιάς ενυδάτωσης. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη.

Τιμή 3,34 €

Multy πανάκια γενικής χρήσης wisco duster 7τεμ

Σπογγοπετσέτες της εταιρείας Multy, κατάλληλες για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Οι σπογγοπετσέτες είναι ιδιαίτερα απαλές, ανθεκτικές στην καθημερινή τους χρήση, ενώ διαθέτουν υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρουν μεγάλη άνεση στη χρήση τους καθώς μπορούν να πλυθούν στο χέρι και να στεγνώσουν με μεγάλη ευκολία.

Τιμή 1,19 €

Ava Plus υγρό πιάτων με ενεργό άνθρακα & φρεσκάδα ωκεανού 430ml

Τo Ava Plus+ διαθέτει έξτρα συμπυκνωμένη σύνθεση, ενεργό άνθρακα και άρωμα λεμονιού με τεχνολογία ελέγχου των οσμών. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά. Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 1,98 €

Εύρηκα antikalk αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου ρούχων ταμπλέτες 15μεζ 2x16gr

Αποσκληρυντικό νερού. Προστασία 4 σε 1 για το πλυντήριο και τα ρούχα σας!

Οι νέες ταμπλέτες EYPHKA Anti-Kalk 4 σε 1 προστατεύουν αποτελεσματικά όλα τα ζωτικά μέρη του πλυντηρίου, αλλά και τα αγαπημένα σας ρούχα από τα άλατα του νερού! Μια ταμπλέτα Anti-Kalk 4 σε 1 σε κάθε πλύση προστατεύει από τα άλατα, μεγιστοποιώντας την απόδοση του πλυντηρίου και επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας. Καταπολεμούν τις οσμές και τις βρωμιές, απομακρύνοντας τα άλατα και τα υπολείμματα που αποτελούν πηγές δυσοσμίας, ενώ προστατεύουν την αντίσταση, τον κάδο και τις σωληνώσεις του πλυντηρίου διατηρώντας το σαν καινούριο! Οι ταμπλέτες EYPHKA Anti-Kalk 4 σε 1 προστατεύουν τις ίνες των ρούχων από το γάριασμα, ενώ χάρη στο ειδικό συστατικό dye-transfer inhibitor, εμποδίζουν τη μεταφορά χρώματος ανάμεσα στα υφάσματα, παρατείνοντας έτσι τη ζωή του ρούχου!

Τιμή 9,82 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου λευκή 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,18 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού