• PALMOLIVE ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml - (KOKKINO / ΚΛΑΣΣΙΚΟ)
  • PALMOLIVE ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml - (KOKKINO / ΚΛΑΣΣΙΚΟ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

PALMOLIVE ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml - (KOKKINO / ΚΛΑΣΣΙΚΟ)

47473
8003520000385
3,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea roll-on 50ml b & w invisible silky smooth

Το Nivea roll-on 50ml b & w invisible silky smooth είναι ένα απαραίτητο προϊόν ομορφιάς που θα σας χαρίσει απαλότητα και αποτελεσματική προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Nivea roll-on προσφέρει αόρατη προστασία κατά των λεκέδων και των ίχνων στα ρούχα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μεταξένια αίσθηση στο δέρμα σας. Ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης με το Nivea roll-on 50ml b & w invisible silky smooth!
Τιμή 2,56 €

Αστηρ οδοντογλυφιδες κουτι 65x2 mm 1000τεμ

Το κουτί Αστηρ οδοντογλυφίδες 65x2 mm 1000τεμ είναι ιδανικό για κάθε επαγγελματία οδοντιάτρο. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά για την οδοντιατρική σας πρακτική.
Τιμή 0,85 €

Ρuf πηκτικό για μαρμελάδες 2x25gr ΒΑΡΟΣ

Το Ρuf πηκτικό για μαρμελάδες 2x25gr ΒΑΡΟΣ είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αγαπούν να φτιάχνουν τις δικές τους μαρμελάδες στο σπίτι. Με τη βοήθεια αυτού του προϊόντος, μπορείτε να δημιουργήσετε νόστιμες μαρμελάδες με φυσική γεύση και τέλεια υφή. Απλά προσθέστε το Ρuf πηκτικό στα φρούτα σας και απολαύστε το αποτέλεσμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες μαρμελάδες ποτέ!
Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ροζέ οίνος ροδίτης 250ml Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ροζέ οίνος ροδίτης 250ml
Περιορισμένη προσφορά!

Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ροζέ οίνος ροδίτης 250ml

Το ροζέ κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ημίγλυκο αρωματικό, χαρακτηρίζεται από γήινες, μπαχαρένιες νότες και φιλική προς το φαγητό οξύτητα. Ταιρίαζει με πιάτα που έχουν ως βάση τη ντομάτα, σάλτσες με βάση το ξύδι (καπνιστό μπάρμπεκιου) ή πλούσια όσπρια όπως μαύρες φακές beluga. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Κανονική τιμή 1,61 € Τιμή 1,42 €
  • -0,19 €
  • -0,19 €

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No9.1 60ml

Ζωηρό χρώμα και μεταξένια υφή για εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Η βαφή μαλλιών Farcom HD color set No9.1 θα σας χαρίσει το απόλυτο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ανανεώστε το χρώμα σας με επαγγελματικό τρόπο και αποκτήστε λαμπερά μαλλιά που θα κλέψουν την προσοχή σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε την Farcom HD color set τώρα και δείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 2,56 €

Τυρολέζα ρύζι μπονέτ 5kg

Ρύζι μπονέτ από την εταιρεία Τυρολέζα, πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες για θρεπτικά και νόστιμα πιάτα. Ιδανικό για ριζότο και σπυρωτό πιλάφι.

Τιμή 9,74 €

Luxe υγρό πιάτων λεμόνι 1lt

Το Luxe υγρό πιάτων με άρωμα λεμόνι είναι ένα προϊόν που καθαρίζει αποτελεσματικά τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και αρωματισμένα με το δροσερό άρωμα του λεμονιού. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει χωρητικότητα 1 λίτρο και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στην επαγγελματική κουζίνα.
Τιμή 1,27 €