• ΚΟΥΒΕΡ ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΟ (ΠΙΡΟΥΝΙ-ΜΑΧΑΙΡΙ-ΧΑΡΤ/ΤΑ 1/1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝO) 16cm - (100τεμ.)
  • ΚΟΥΒΕΡ ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΟ (ΠΙΡΟΥΝΙ-ΜΑΧΑΙΡΙ-ΧΑΡΤ/ΤΑ 1/1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝO) 16cm - (100τεμ.)

ΚΟΥΒΕΡ ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΟ (ΠΙΡΟΥΝΙ-ΜΑΧΑΙΡΙ-ΧΑΡΤ/ΤΑ 1/1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝO) 16cm - (100τεμ.)

42757
5206824832024
8,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LUCOZADE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΤΟ 380ml - (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)

Ανακαλύψτε την αναζωογονητική γεύση του LUCOZADE Ενεργειακού Ποτού σε μορφή 380ml με γεύση πορτοκαλιού. Αυτό το αναζωογονητικό ποτό θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή ζωή σας με αισιοδοξία και δύναμη. Απολαύστε τη δροσιστική του γεύση και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με το LUCOZADE Ενεργειακό Ποτό!
Τιμή 1,17 €

ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ LED SPIDERMAN (52163)

Τα πολύχρωμα LED μπαλάκια Spiderman θα φωτίσουν τη ζωή σας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Με λαμπερά χρώματα και το αγαπημένο θέμα του Spiderman, αυτά τα μπαλάκια θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας!
Τιμή 3,69 €

Ηλιος κυμινο τριμμενο 35gr, βαζο

Το Ηλιος κυμινο τριμμενο 35gr είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας και θα δώσει ένα μοναδικό άρωμα στα μαγειρευτά σας. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα του, το Ηλιος κυμινο τριμμενο 35gr θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις γευστικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640 της εταιρίας Svim είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τσάι. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το σουρωτήρι θα σας εξασφαλίσει την τέλεια και γευστική απόλαυση κάθε φορά που παρασκευάζετε το αγαπημένο σας τσάι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να κάνετε το τσάι σας ακόμα πιο απολαυστικό!
Τιμή 1,53 €

Ινδία δαφνόφυλλα 25gr

Δάφνη της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

Τιμή 0,92 €

Soupline spray υφασμάτων αρωματικό βανίλια 250ml

Η Soupline spray υφασμάτων αρωματικό βανίλια 250ml είναι η ιδανική λύση για να δώσετε ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα στα ρούχα σας. Απλά ψεκάστε λίγη ποσότητα στα ρούχα σας και αφήστε το μαγικό άρωμα της βανίλιας να σας συνοδεύει κάθε μέρα. Με την Soupline spray υφασμάτων αρωματικό βανίλια 250ml, η εμπειρία του πλυσίματος γίνεται μια ευχάριστη απόλαυση!
Τιμή 5,95 €

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί

Το ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί με κωδικό TNS 311575 είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την σερβιρισμα κρύου ροφήματος, όπως νερό, χυμούς, αναψυκτικά κ.λπ. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και διαθέτει χωρητικότητα που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Η πορτοκαλί απόχρωση του προϊόντος το κάνει να ξεχωρίζει και να προσθέτει χρώμα στον χώρο σας.
Τιμή 1,42 €