• ΚΟΥΤΑΛΙ ΦΑΓΗΤΟΥ professional (17013)
  • ΚΟΥΤΑΛΙ ΦΑΓΗΤΟΥ professional (17013)

ΚΟΥΤΑΛΙ ΦΑΓΗΤΟΥ professional (17013)

42415
5209800047009
0,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Evripos αφέψημα φύλλα αιγύπτου 20x1,2gr

Το Evripos αφέψημα φύλλα αιγύπτου 20x1,2gr της εταιρίας Evripos θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της Αίγυπτου. Απολαύστε μια πλούσια εμπειρία γευστικού ταξιδιού με κάθε φλιτζάνι αυτού του μοναδικού αφέψηματος. Ανακαλύψτε τη μαγεία των φύλλων αιγύπτου με το Evripos και απολαύστε κάθε στιγμή του καθημερινού σας ρουτίνας.
Τιμή 4,20 €

Piccolino μπεσαμέλ με γεύση τυριού 175gr

Κλέψτε την παράσταση σε κάθε τραπέζι βάζοντας στα παραδοσιακά σας πιάτα την Μπεσαμελ Piccolino. Εύκολα και γρήγορα προσθέτοντας λίγο γάλα έχετε τη δική σας σπιτική και λαχταριστή μπεσαμέλ.

Τιμή 1,51 €

Septona dermasoft υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για ευαίσθητες επιδερμίδες 20+20τεμ

Τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου & ματιών με υαλουρονικό οξύ και υδρολυμένο μαργαριτάρι αφαιρούν αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ και τη μάσκαρα.

Με σύνθεση εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά και φιλική στο μικροβίωμα της επιδερμίδας του προσώπου, το προϊόν ενυδατώνει και μειώνει το μέγεθος των πόρων της επιδερμίδας, αφήνοντάς την παράλληλα απαλή και καθαρή.

Δερματολογικά & Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,27 €

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 750gr

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Τιμή 6,14 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού