• Pedigree μπισκοτα biscrok 400gr, gravy bones
  • Pedigree μπισκοτα biscrok 400gr, gravy bones
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPedigree

Pedigree μπισκοτα biscrok 400gr, gravy bones

Τα Pedigree μπισκότα biscrok 400gr, gravy bones είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο να χαρεί. Με γεύση που τους αρέσει και θρεπτικά συστατικά που τους κρατούν υγιείς, αυτά τα μπισκότα θα γίνουν η αγαπημένη λιχουδιά τους. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε στον τετράποδο φίλο σας πόσο τον αγαπάτε!
35459
5010394986052
3,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

The Last of Us Remastered Hits Edition PS4 Game

Το παιχνίδι αποτελεί το remake του κλασικού τίτλου της σειράς, πλήρως ανανεωμένο και με νέες δυνατότητες, βασισμένες στη δυναμική που προσφέρει το PS4. Μαζί με το Season Pass έχετε την ευκαιρία να παίξετε νέες αποστολές με ένα πολύ ρεαλιστικό επίπεδο δυσκολίας και να δοκιμάστε τις ικανότητές σας τόσο στο single player όσο και στο multiplayer και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους!

Τιμή 15,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 2kg

Το απαλό φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου 2kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση γεμάτη θρεπτικές ιδιότητες. Με την πλούσια κρεμώδη υφή του και την αυθεντική γεύση των φιστικιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Απολαύστε το σκέτο, προσθέστε το σε smoothies ή χρησιμοποιήστε το στη μαγειρική για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 16,42 €

Every Day σερβιετάκια extra dry normal 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,69 €

Magic clean αρωματικό ρούχων σε blister καμφορά 12τεμ

Το Magic Clean αρωματικό ρούχων είναι ένα προϊόν που βοηθά στην ανανέωση του άρωματος των ρούχων σας. Έρχεται σε blister συσκευασία με 12 τεμάχια, προσφέροντας έτσι μακράς διάρκειας αρωματική ανανέωση.

Τιμή 1,16 €

Melissa σπαγγέτι χωρίς γλουτένη 400gr

Η Melissa φέρνει κοντά σας τα απολαυστικά ζυμαρικά Melissa Gluten Free για μικρούς και μεγάλους, που δεν περιέχουν γλουτένη, φτιαγμένα από καλαμπόκι και ρύζι με μοναδικό χρώμα και πλούσια γεύση.

Άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη μπορούν ελέυθερα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους σπαγγέτι με μία ελαφριά σάλτσα.

Χρόνος βρασμού: 12-13 λεπτά Φτιαγμένα από καλαμπόκι και ρύζι. Χωρίς γλουτένη.

Τιμή 2,74 €