• ΚΟΥΤΑΛΙ ESPRESSO olivia (408)(11.7cm)
  • ΚΟΥΤΑΛΙ ESPRESSO olivia (408)(11.7cm)

ΚΟΥΤΑΛΙ ESPRESSO olivia (408)(11.7cm)

42411
5209800098094
0,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ULTREX ΣΑΜΠΟΥΑΝ 360ml - (ICE COOL MENTHOL)

Το ULTREX ΣΑΜΠΟΥΑΝ 360ml - (ICE COOL MENTHOL) είναι ένα από τα καλύτερα σαμπουάν στην αγορά. Η δροσερή μυρωδιά του μέντας θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η ειδική του σύνθεση θα αφήσει τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά, ενώ η μοναδική του φόρμουλα θα ενισχύσει την υγεία της τρίχας σας. Αγοράστε το ULTREX ΣΑΜΠΟΥΑΝ τώρα και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία περιποίησης μαλλιών!
Τιμή 3,22 €

NIVEA AFTER SHAVE BALSAM 100ml PROTECT & CARE

Το NIVEA AFTER SHAVE BALSAM 100ml PROTECT & CARE προσφέρει απαλή φροντίδα μετά το ξύρισμα, προστατεύοντας την επιδερμίδα σας και προσφέροντας ενυδάτωση που διαρκεί. Η αναζωογονητική του φόρμουλα αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης, κάνοντας το ξύρισμα μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε το NIVEA AFTER SHAVE BALSAM 100ml PROTECT & CARE τώρα και απολαύστε μια απαλή και φρέσκια επιδερμίδα κάθε μέρα.
Τιμή 5,79 €

TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ (28x28x24cm) - (ΑΝΘΡΑΚΙ ΓΚΡΙ)

Η τέλεια λύση για τον κήπο σας! Η TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ σε ανθρακί γκρι χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στον χώρο σας μια μοντέρνα νότα. Με διαστάσεις 28x28x24cm, αυτή η γλάστρα θα φιλοξενήσει με στυλ τα αγαπημένα σας φυτά και λουλούδια. Ανανεώστε τον κήπο σας τώρα με την TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ και εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας!
Τιμή 4,53 €

Nutella 3kg κουβασ

Η Nutella 3kg κουβάς είναι το απόλυτο γλυκό απόλαυσης! Με τη μοναδική της συνταγή που συνδυάζει την πλούσια σοκολάτα με την κρεμώδη υφή της φουντούκιας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε σε παράδεισο γεύσεων. Με την μεγάλη συσκευασία 3kg, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την έλλειψη Nutella στο ψυγείο σας. Απλά απλώστε το σε φρεσκοψημένα τοστ και απολαύστε τη γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε τη στιγμή!
Τιμή 25,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας. Με τη σύνθεσή του που διαλύει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας.
Τιμή 1,27 €

Go nutri μπάρες δημητριακών με τροπικά φρούτα 6x30gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με τροπικά φρούτα 6x30γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 30 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά και μείγμα τροπικών φρούτων, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια γευστική και θρεπτική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 0,87 €

Elvive σαμπουάν επανασύστασης dream long 400ml

Το Σαμπουάν Επανασύστασης, με κρεμώδη, περιποιητική σύνθεση, βασίζεται σε ένα δυνατό κοκτέιλ συστατικών:

ΦΥΤΙΚΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ που αναδομεί τα μαλλιά ως τις άκρες

BITAMINEΣ που ενδυναμώνουν τα μαλλιά*

KAΣΤΟΡΕΛΑΙΟ που προσφέρει θρέψη & λάμψη στα μαλλιά και τα βοηθάει να διατηρούνται μακριά.

*εργαστηριακό τεστ μετά από πολλαπλές εφαρμογές.

Τιμή 3,97 €